Acélrácsot kellett felszerelni az egyik angliai gyorsétteremben a pultra, annyira eldurvult a helyzet 1

A KFC gyorsétteremlánc egyik éttermében a csirkés finomságokat mostantól már egy fémkerítés mögül nyújtják át a kedves vásárlóknak, így védve az alkalmazottakat az őket ért erőszakos támadások ellen.

Ez a „kivételesen biztonságos” KFC Solihull területén, Chelmsley Wood-ban található, Birmingham város közvetlen környezetében. A képen is látható acéldrótok felszerelésére azért volt szükség, mert több alkalommal megtörtént, hogy elfajult viták következtében egyes vásárlók bemásztak az átadópult mögé.

Az alkalmazottak így hát mostantól ezen az acélkerítésen keresztül adják majd át nekünk a ropogós csirkecombokat és hamburgereket. A legutóbbi alkalommal, amikor atrocitás érte a dolgozókat, az egyik „hölgynek” borult el az agya. Az elmondások alapján csak simán fogta magát, átmászott a pulton és behúzott egyet az egyik ott dolgozó konyhai alkalmazottnak.

A legszomorúbb az egészben, hogy nem is ez az első alkalom, hogy egy étteremnek ilyesmihez kell folyamodnia. Közép-Anglia területén az utóbbi évek folyamán több másik gyorsétteremben is szükség volt a vásárlók ellen mindenféle óvintézkedésekre.

Walsall városának területén például 2018 során több KFC-ben és McDonald’s-ban is kidobókat kellett felvenni állandó jelleggel, annyira sok volt a balhé. Ráadásul ezek közül a gyorséttermek közül több a városközpontban található.

„Sajnálatos módon az étterem környékén nagyon gyakoriak a balhék és a mindenféle antiszociális tevékenységek. Azért kellett ezt az óvintézkedést megtennünk, hogy óvjuk a vásárlóink és az alkalmazottaink épségét. Az ügyben a helyi rendőrséggel is konzultáltunk.” – nyilatkozta akkor az egyik meki vezetője.

A gyorséttermekről egyébként nem olyan régen kiderült, hogy emberi ürülékre utaló nyomokat találtak minden McDonald’s-os érintőképernyőn, amiről mintát vettek Nagy-Britannia területén egy vizsgálat során. Erről bővebben itt olvashattok.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után