Windows 10 Wallpaper HD

A Windows 10 megjelenésével egy új korszak kezdődik a személyi számítógépek világában a Microsoft vezérigazgatójának bejelentése szerint.

Windows 10 Wallpaper HD

A szerdai nappal a szoftver az egész világon is hivatalosan is elérhetővé vált. A legtöbb felhasználó számára az új Windows 10 teljesen ingyenesen elérhető lesz, ráadásul olyan egyszerűen, mint egy sima szoftverfrissítés. A programért fizetniük csak cégeknek kell, és a PC-ket értékesítőknek, akik a kompjúterekre már eladás előtt feltelepítik a Windows 10 operációs rendszert.

„A Windows 10 egy hatalmas mérföldkő a cég számára, és valószínűleg az egész iparág számára egyaránt.” – nyilatkozta Satya Nadella, a Microsoft jelenlegi vezére.

Windows-10-mit-Hero-Wallpaper

A Microsoft a szerdai nappal kezdte meg a szoftver elérhetővé tételét világszerte, de mivel ez egy több hetes folyamat, fokozatosan fog mindenhol letölthetővé válni a frissítés. A vállalat egészen idáig két-három évente mindig kijött a Windows egy újabb verziójával. A Windows 10 azonban ilyen formában az utolsó új verzió lesz. Ezt követően a szoftver önmagát fogja frissíteni az évek során, méghozzá ingyenesen.

A Windows 10 multi-platform operációs rendszer, ami annyit tesz, hogy egyaránt jó asztali gépekre, laptopokra, tabletekre, vagy okostelefonokra is.

Az előző verzió, a Windows 8 annyira sok rossz kommentet kapott, hogy a 9es verziószámot átugorva a cég egyből a 10-es verziót dobja piacra, ezzel is jelezve, hogy a Windows 8-tól elhatárolódva egy teljesen megújult, és újragondolt oprendszerrel állnak elő. Idáig az első benyomás a Windows 10-et illetően viszonylag pozitívnek mondható.

Útmutató angolul a letöltéshez 

Próbáljátok ki ti is! A számítógépeteken, ha Windows 7 vagy 8-otok van, akkor a jobb alsó sarokban találtok egy kis fehér rácsos ablakszerű ikont, amire kattintva feljön a mindenki által elérhető új letöltés és frissítés, ami mindössze pár gombnyomással végrehajtható.

Itt csatlakozhatsz, Facebook csoportunkhoz, ami már 6,400 fős.

Így tudsz a mobilodon HuNglia ikont elhelyezni, amivel egyből eléred oldalunkat.

Itt tekintheted meg a HuNglia kupon akcióit.

Ha tetszett a cikk, itt Like-old oldalunkat:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”200″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”]

Forrás: http://www.bbc.co.uk/news/technology-33698290