A londoni olimpiai park kilátótornya hamarosan látványos és ötletes elemmel bővül, ugyais egy hatalmas csúszdát fognak rá építeni.

_84548250_topofslidemockup-2

Stratford területén található meg a Queen Elizabeth Olympic Park, ahol egy hatalmas kilátó is van, amit sokan csak Orbit Tower néven ismernek. Ez a műalkotás egy hatalmas piros építmény, ami már messziről odavonzza a tekinteteket. Többek közt kilátóként is funkcionál, és csaknem 100 méteres magasságból nézhetjük meg róla Londont, ami gyönyörű és egyedi látványt nyújt. Erre az építményre fogak hamarosan egy hatalmas csúszdát építeni, ami valószínűleg igencsak meg fogja emelni az ide látogatók számát.

Az építési tervek zöld utat kaptak, így megkezdődhetnek a munkálatok, a világ legmagasabb és leghosszabb csőcsúszdáján. Az építmény nem kevesebb, mint 178m hosszúságú és 76m magas lesz , és a nagy részét átlátszóra tervezték, így csúszás közben a lélegzetelállító látványnak is részesei leszünk. A tervek szerint 40 másodperc alatt fogunk vele lejutni a torony lábáig, kb. 20km/h sebességgel száguldva, ami azért is jó, mert nem kell liftezni vagy lépcsőzni.

_84548086_exitfrominside-2

Várhatóan 2016 tavaszára fog elkészülni, és előreláthatólag a csúszás £5 körüli összegbe fog kerülni. Ez a kis kiegészítő a tervezők szerint új szintre fogja emelni a kilátó által nyújtott élményt, és egy újfajta lejutási módot is kínál a látogatók számára. A kilátótorony módosításai nagyjából 1 millió fontba kerülnek összesen, de remélhetőleg az általa vizuális élményt és a kapott adrenalin löketet nem felejtjük el egyhamar.

Itt csatlakozhatsz, Facebook csoportunkhoz, ami már 6,600 fős.

Így tudsz a mobilodon HuNglia ikont elhelyezni, amivel egyből eléred oldalunkat.

Itt tekintheted meg a HuNglia kupon akcióit.

Ha tetszett a cikk, itt Like-old oldalunkat:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”200″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”]

Forrás: http://londonist.com/2015/07/orbit-tower-wins-planning-permission-to-become-world-s-biggest-slide