A világ talán „leghaszontalanabb” macskáját fotózta le gazdája Angliában 1

Egy macskatulajdonos úgy véli, hogy kis házi kedvence vegán és pacifista lehet, miután ahelyett, hogy elkapta volna, inkább összebarátkozott a zsákmányával, és együtt eszegetett vele.

A világ talán „leghaszontalanabb” macskáját fotózta le gazdája Angliában 3

Mistyt, a szürke házi macskát – aki meglehetősen haszontalan vadásznak bizonyult – egyszer csak azon kapták, amint megosztotta az ételét egy apró egérrel, amely beosont a családi házba a gloucestershire-i Thornburyben.

A cica gazdája készítette ezt a vidám és cuki képet, és „az igazi Tomnak és Jerrynek” nevezte a párost.

„Régebben kinn hagytam neki az ennivalót, és most már nem csak bejön, és megeszi az ételt, de behozza magával a „barátait” is – mondta a gazdája, aki egy farmon él férjével és Mistyvel.

„Ki tudja, talán vegán. Vagy nem volt elég éhes ahhoz, hogy megegye az egeret, ezért azt gondolhatta, hogy inkább itt ez egy kis valaki, akivel lehet játszhat és együtt kajálni. Mindannyian jót nevettünk rajta. Olyan volt, mint egy igazi Tom és Jerry rajzfilm. Csodálom, hogy az egér sem ijedt meg, és még csak el sem szaladt előle.”

A házaspár azok után fogadta örökbe a kóbor cicát, hogy Molly, az előző macskájuk meghalt, és akit „fő egerészüknek” és „kiváló tanyasi macskának” neveztek.

A világ talán „leghaszontalanabb” macskáját fotózta le gazdája Angliában 4

„Elveszítettük az előző macskánkat, és ő nem sokkal később jelent meg és egy kicsit éhesnek és soványkának tűnt. Most már itt él velünk, és nagyon barátságos.”

De ahelyett, hogy elvállalná a család egerészőjének megüresedett pozícióját, Misty inkább úgy kezeli a házat, mint egy „éttermét”, ahova a kis rágcsáló barátait is meghívja időnként ebédelni. „Egyszerűen nem tűnik éhesnek, ezért nem eszi meg őket” – tette hozzá a tulajdonosa.

Talán amikor elkezdtünk enni adni neki, azt gondolta: „Ó, hát ez az egér is éhesnek tűnik, ezek az emberek meg kedvesnek tűnnek, akkor meg miért ne… Szerintem lehet, hogy nem is lenne képes rá, hogy megölje őket.”

De, mint kiderült, gazdája nem akarja kitenni Misty szűrét, csak azért, mert egérvadászat fronton „nem szerepelt csillagos ötösre”. Elmondásuk szerint van a szomszédban még négy macskájuk, akik majd rendet tesznek, ha szükséges.  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után