Leszállás közben óriási meglepetésre a Ryanair egyik járatán kiesett az ablak a helyéről, egyenesen az egyik utas ölébe.

2AEF4C3C00000578-3178775-image-a-42_1438181615872

Laurence Gibson vasárnap épp a Ryanair járatán tartott Gdansk városából a London melletti Stansted reptere felé, amikor meghökkentő módon az a mellette lévő ablak belső része egy az egyben, keretestől kiesett a helyéről, és az ölébe zuhant. A férfi teljesen sokkot kapott és a mellette utazó barátja karjába kapaszkodva kétségbeesetten kiabálni kezdett.

Mr. Gibson és barátja Matt, akik egy egyhetes lengyelországi nyaralásból tartottak visszafelé, úgy írták le a történteket, mint életük legfélelmetesebb, és legijesztőbb pillanatát. Az esetet követően a repülőgép utaskísérői nem győztek elégszer bocsánatot kérni a férfitől.

A 37 éves tanársegéd £144-ot fizetett a repjegyért, de az élményt valószínűleg soha nem fogja elfelejteni.

„Mindig ideges vagyok a repülőn, és ez csak még rosszabbá tette a dolgokat. Ahogy a gép földet ért, az ablak belső része tokostól az ölembe esett. A landolás számomra egyébként is a legrosszabb része az egész repülésnek. Teljesen kiborultam, és egy rövid ideig hisztérikus állapotba kerültem.” – nyilatkozta Mr. Gibson.

A Ryanair szóvivője megerősítette az eset hitelességét., de hozzátette, hogy aggodalomra semmi ok, mivel az ablaknak az a része, ami kiesett, csak a tényleges ablakot védi a karcolódásoktól. Legyen akár igaz, akár nem, ilyen könnyen azért nem lehet egy ilyen bakit a szőnyeg alá seperni.

Itt csatlakozhatsz, Facebook csoportunkhoz, ami már 6,600 fős.

Így tudsz a mobilodon HuNglia ikont elhelyezni, amivel egyből eléred oldalunkat.

Itt tekintheted meg a HuNglia kupon akcióit.

Ha tetszett a cikk, itt Like-old oldalunkat:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”200″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”]

Forrás: http://www.dailymail.co.uk/news/article-3178775/Holidaymaker-gets-shock-life-window-Ryanair-flight-falls-lap.html