A történelem során először extrém hőségriadó Nagy-Britanniában: 33 C is lesz a napokban 1

A hőmérséklet a héten tikkasztó lesz a szigetország számos részén. A Met Office pedig eddig soha nem használt figyelmeztetést léptetett érvénybe az extrém hőség miatt.

A történelem során először extrém hőségriadó Nagy-Britanniában: 33 C is lesz a napokban 3

Az Egyesült Királyság egyes részein a hőmérséklet kedd és csütörtök között elérheti a 33 ° C-ot, ami azt jelenti, hogy melegebb lesz, mint a közismert európai üdülési célpontok, például Marbella, Mykonos és Tenerife területén.

A hőmérő higanyszála szinte egész héten 30 C fölött lesz az ország jelentős részén, és az időjósok előrejelzése szerint a következő néhány nap lehet az idei év legforróbb időszaka. A brit meteorológiai intézet a történelem során először rendelt el „borostyán színű, extrém melegre vonatkozó figyelmeztetést”.

A figyelmeztetés – amely súlyosságát tekintve hasonló a nagy viharok vagy havazás idején használtakhoz – Wales nagy részére, egész Délnyugat-Angliára, valamint Dél- és Közép-Anglia egy részére terjed ki, és csütörtök végéig marad érvényben.

A meteorológusok arra figyelmeztették az embereket, hogy a délután folyamán tartózkodjanak a közvetlen napfénytől, húzzák el a függönyöket, hogy a nappali hűvös maradjon, és igyon mindenki sok vizet.

Marco Petagna, a Met Office időjósa a PA hírügynökségnek elmondta: „Extrém hőségre vonatkozó borostyánszínű figyelmeztetés van érvényben egészen csütörtökig. A csúcshőmérséklet a következő napokban 32-33 C körül várható, elsősorban Anglia déli területein, de az ország többi részén is tartósan bőven 20 C fölött lesz a hőmérséklet.”         Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után