A parton, mindenki szeme láttára elégítette ki párját egy férfi Angliában, Brighton mellett 1

Számos család legnagyobb megdöbbenésére egy pár a tengerparton a délutáni órák folyamán, a strand kellős közepén kezdte egymást kielégíteni Anglia déli partjainál.

A bevállalós pár természetesen nem úszta meg anélkül, hogy le ne videózták volna őket. A sokakat megbotránkoztató jelenet Hove városában történt a szigetország déli partjai mentén, Hove Lawns mellett, ráadásul a strand tele volt családokkal a napos meleg idő miatt.

A parton, mindenki szeme láttára elégítette ki párját egy férfi Angliában, Brighton mellett 3

A pár női tagja a videó és a képek alapján a hátán feküdt, és közben egy dobozos italt szorongatott, ami minden bizonnyal egy sör volt. A partnere, aki pedig csak egy rövidnadrágot viselt, a képek tanúsága szerint orálisan kielégítette. Az incidens a csütörtöki nap során történt, nagyjából délután három óra magasságában.

„Nem hittem a szememnek, valósággal sokkolt a jelenet. Újra oda kellett pillantanom, hogy tényleg jól látok-e, nem csak a szemem káprázott. Még körül is néztem, hogy más is látja-e, amit én. Hogy is mondjam csak, csinálták egy darabig, aztán elkezdtek ölelkezni, de utána megint egymásnak estek és folytatták.”

„A nő közben folyamatosan nézelődött, hogy észrevette-e valaki, hogy mit csinálnak. Ha ez a nudista strandon történt volna, valószínűleg a szemem se rebbent volna. De azért ilyet csinálni egy szabadstrandon, ahol tinédzserek és kicsi gyerekek is vannak az elég húzós. Szerintem elfogadhatatlan. Megmondom őszintén, hogy még sosem láttam ilyet ezelőtt nyilvános helyen.” – mesélte az egyik szemtanú az esetet követően.

A parton, mindenki szeme láttára elégítette ki párját egy férfi Angliában, Brighton mellett 4

A Konzervatív párt városi tanácsosa Dawn Barnett ennél is messzebbre ment és azt mondta, hogy szerinte meg kellene büntetni a párt azért, amit tettek:

„Szerintem ez baromira undorító dolog. Engem nem érdekel ki mit csinál a hálószobájában, de ilyet művelni a strandon, ahol családok és kis gyerekek is látják… Mi a fene baja van az ilyen embereknek, nem értem? Szerintem az ilyeneket el kéne kapni és megbírságolni, hogy legközelebb jobban meggondolják, hogy újra megpróbálják-e.” – nyilatkozta. Te mit gondolsz? Rosszalkodnál a pároddal a parton?     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után