A nyílt utcán lőttek le egy 17 éves fiút Londonban 1

Egy tinédzser meghalt egy London déli részén történt lövöldözésben. A 17 éves fiút lőtt sebtől szenvedve találták meg Southwarkban, szombat este, közölte a Metropolitan Police.

A nyílt utcán lőttek le egy 17 éves fiút Londonban 3

Fegyveres járőrök érkeztek a helyszínre, továbbá a London Ambulance Service és az Air Ambulance is elsősegélyt nyújtott. Megtalálása után 50 perccel nyilvánították végül halottnak.

Még igaz nem történt meg az azonosítás hivatalosan, de a fiú családját értesítették. Egyelőre az ügy kapcsán senkit sem tartóztattak le.

Ez a gyilkosság tökéletesen illeszkedik a trendbe, aminek folyamán már 60 embert gyilkoltak meg idén a fővárosban. A boncolás után talán többet lehet majd tudni.

Múlt hétfőn egy 38 éves embert lőttek agyon a Queensbury Tube állomás mellett, a város észak-nyugati részében. Röviddel ezután egy 26 éves ember érkezett a helyi kórházba lőtt sebbel, de már stabil az állapota.

Még nincs információ arról, hogy a két gyilkosságnak köze lenne egymáshoz.

A lőfegyverrel elkövetett gyilkosságok száma 11 százalékkal, míg a késeléseké 22 százalékkal nőtt 2017-ben Angliában és Walesben.

Az általános kereső-kutató erők négyszeresére bővültek, akik a szabadon használható fegyvereket célozzák Londonban, köszönhetően a kormány új erőszakmegelőző stratégiájának. A kormánystratégia szerint a közösségi média káros hatással van a bűnözésre, valamint a drogok terjedésére, ezáltal gazdagítva a bandákat, akik a riválisok ritkítására használják fel a profitot.

Az okostelefonok terjedése mindenki számára elérhetővé teszi a közösségi médiát, valamint határtalan lehetőséget kínál a riválisok számára, hogy ellenszegüljenek egymással, ami közvetlenül, vagy közvetve, de kihat a teljes lakosságra.

Ez a szemet szemért ciklus újra és újra ismétli magát.

A dokumentumot keményen kritizálták, mert a megszorítások is hozzájárultak a dolgok eldurvulásához, hiszen rekord kevés járőr állt az ősszel a rendőrség rendelkezésére.   Értesülj az angliai hírekről azonnal, facebookon való keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd a csatlakozásra   Forrás

Megosztás