A nyílt utcán a földön vonszoltak egy muszlim nőt a fejkendőjénél fogva Londonban 1

Egy muszlim nőt leütöttek és a hijabjánál fogva vonszolták át a járdán egy forgalmas kerületben. A nő egyik barátját látogatta meg egy fodrász szalonban, amikor két férfi megközelítette őt hátulról és megpróbálták levenni a fejkendőjét.

hijab1612a

A 27 éves nőt a földre nyomták és néhány méteren keresztül rángatták a hijabjánál fogva. Mindez Hall Lane-en történ, amely Chingford Mountban található, Észak-Londonban.

A szemtanúk azt mondták, hogy a nő kb. 20 percig feküdt a földön, miután otthagyták őt és sikerült hívnia a 999-et és átbicegnie egy török étterembe. A helyszínen megjelentek az egészségügyiek és ellátták a nő sérüléseit, mielőtt kórházba szállították.

A Fes étterem egyik pincére a következőket mondta: „A szegény lány úgy remegett, mint egy falevél, le kellett ültetnünk őt és vizet adni neki, mielőtt beszélni tudott volna. Azt mondta, hogy két fehér férfi meglökte őt, aztán a járdán vonszolták őt a fejkendőjénél fogva. Pánikrohama volt, és alig tudott lélegezni. Visszataszító, hogy az emberek ezt megtehetik.”

fes

Hussan Bukhari a török étteremben vacsorázott, amikor a láthatóan „zavarodott nőt” két pincér bevitte.

A következőket mondta a látottakról: „Teljesen rémült volt és sírt. A múlt hónapban volt egy hátműtétje és nagyon aggódott amiatt, hogy megsérült újra, mivel nem tudott egyedül járni. Azt mondta, ’Semmit sem vettek el tőlem, még a telefonomat sem, a táskámat sem. Azt gondolták, hogy csak úgy megússzák. Azt hittem, ez a környék biztonságos.’”

„Muszlim lévén, akit behoztak, lehetett volna az anyám vagy a testvérem is, ezért úgy éreztem, meg kell védenem őt.”

A Scotland Yard egyik szóvivője azt mondta, hogy a rendőrtisztek nyomoznak az esettel kapcsolatban, amely az elmondottak szerint, szerda este 8:30 után történt. A Scotland Yard legfrissebb adatai szerint, az iszlámgyűlölettel kapcsolatos bűncselekmények száma az elmúlt 12 hónapban közel 70%-kal emelkedett 884-ről 1335-re nőtt.

Ha valaki információval szolgál az esettel kapcsolatban, az hívja a 02036152500-t vagy lépjen kapcsolatba a hatóságokkal a következő email címen: news@standard.co.uk Nem olyan régen egy másik alkalommal muszlim férfiak támadtak rá egy pincérnőre, mert alkoholt mert felszolgálni a ramadan ideje alatt. Sajnos rendszeresen oda-vissza előfordulnak vallási nézeteltérésekből kiinduló bűncselekmények és az elmúlt években ez a népek egyre nagyobb keveredése miatt egyre súlyosabb probléma Európában.   Forrás: evening standard   Hirdetőinknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után