A nyár végére még jön egy kis meleg, napsütéses idő Nagy-Britanniába, és a Met Office azt is elárulta, mikor 1

A Nagy-Britanniában élők hamarosan élvezhetik még egy kicsit a napsütéses meleg időt, amelyből idén nyáron nem sok jutott, miután az előrejelzések szerint a hőmérséklet rövidesen egyes helyeken a 30 C-ot is megközelíti majd.

A nyár végére még jön egy kis meleg, napsütéses idő Nagy-Britanniába, és a Met Office azt is elárulta, mikor 3

A brit meteorológiai intézet előrejelzései szerint szombattól az ország egy részein egyre melegedni fog az idő, és a hőmérő higanyszála jövő hétvégére néhol elérheti a 28 fokot vagy akár még magasabb hőmérsékletet is. Míg a Franklin hurrikán tombol az Atlanti-óceán felett, ez elősegíti, hogy a magas légnyomású légtömegeket és vele együtt a szezonálisan meleg időjárást az Egyesült Királyság felé tolja, mondta a Met Office egyik időjósa.

A jó hír azok után látott napvilágot, hogy a meteorológiai intézet a múlt hónapban még azt közölte, hogy a trópusi viharok forró és száraz időjárást hozhatnak, ami az átlagosnál melegebb szeptembert eredményezhet. A Met Office legfrissebb álláspontja szerint a szeptemberi átlaghőmérséklet 15 és 20 fok között lesz valahol.

Az érkező melegről szóló hír sok Nagy-Britanniában élőt tölt el valószínűleg boldogsággal, tekintve, hogy az egyik legcsapadékosabb júliusi hónapon vannak túl, és augusztusban sem volt kifejezetten meleg, és az eső is sokat esett, így nem mondható el, hogy az időjárás kegyes volt a szigetország lakóihoz.

A meteorológiai szolgálat szerint ahhoz, hogy egy időjárási esemény hőhullámnak minősüljön, 25 C-os vagy magasabb hőmérsékletnek kell lennie három napig vagy tovább egyfolytában, és ez a küszöbérték 28 fok vagy még magasabb a melegebb régiókban, köztük Anglia délkeleti részén.

A Met Office helyettes vezetője, Chris Bulmer a következőket mondta: „Ahogy a hétvégétől magas légnyomású légtömegek érkeznek a térségbe, kedvezőbb időjárási viszonyok alakulnak ki, és ezzel együtt a jövő héten az Egyesült Királyság legtöbb részén a hőmérséklet emelkedni fog. Sok helyen 25°C-ra vagy afeletti maximum hőmérsékletre lehet számítani néhány napig.”

„Bár a legmagasabb hőmérsékletre valószínűleg Anglia déli és keleti részén lehet majd számítani, ezeken a területeken magasabb hőmérsékleti küszöböt kell elérni ahhoz, hogy hőhullámnak nyilváníthassuk az időjárási jelenséget.”     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után