Az időjósok előrejelzései egybehangzóan szuper időt jósolnak a hétvégére, és a jövő hét elejére. Az a ritka állapot is be fog következni, hogy Angliában melegebb lesz, ha csak egy rövid időre is, mint Ibizán.

BrockwellLido

A hőmérő higanyszála végre átlépi a 30C-ot a jövő hét elején. Keddre ugyanis a Londonba 31 fokot jósolnak délutánra. Ez az idei nyár eddigi legmelegebb pár napja lesz, amit feltehetően mindenki nagyon várt már. Ez egyben azt is jelenti, hogy bármilyen hihetetlenül hangzik, de Angliában melegebb lesz 1-2 napra, mint Ibizán, vagy Mexico City-ben.

Sophie Yeomans, a brit meteorológiai intézet egyik időjósa, azt mondta, hogy a hőmérséklet a napról napra fog melegedni és kedden éri el a tetőpontot délután, amikor végre Londonban és környékén 30-31C lesz.

temperature

Szombaton 27C-ig emelkedik a hőmérséklet, ami már elég jó. Éjjel fülledtebb lesz a levegő, majd vasárnap tovább emelkedik és 28C lesz a várható legmagasabb hőmérséklet Anglia déli felén.

Hétfőn 29C lesz a teteje, és kedden pedig lesznek helyek, ahol eléri majd a 30-at.

Azonban az előrejelzések szerint a jó időnek ugyanolyan gyorsan fog vége szakadni, ahogy jött, ugyanis szerdára már nagy vihart mondanak, nagy mennyiségű csapadékkal és villámokkal. Ezt követően a hőmérséklet alacsonyabb lesz de relatíve meleg marad az idő az utána következő napokban is.

A viharral azonban most ne foglalkozzunk mert végre itt a szuper idő. Itt tudjátok megnézni a legszebb kirándulóhelyeket Angliában.   Forrás: www.standard.co.uk

[fblike]

Ugrás a HuNglia főoldalára