Egy nem rég készült elemzésből kiderül, hogy a kutyasétáltatás manapság az egyik leglazább munka, ráadásul hihetetlenül jól lehet vele keresni egész Nagy-Britanniában.

$_86

 

A rengeteg elfoglalt, felgyorsult életet élő üzletemberekkel és üzletasszonyokkal telített brit fővárosban egyre nagyobb igény van a házi kedvencekre vigyázó, azokat felügyelő és megsétáltató személyekre.

Egy profi kutyasétáltató több, mint £10,000-tal keres a hivatalos brit átlagkereset felett, a minimálbérnek pedig két és félszeresét is hazaviheti, akár 15 napi munkával, tudtuk meg egy nemrég elkészített tanulmányból.

A londoni és az Anglia dél-keleti részén dolgozó hivatalos kutyasétáltatók £14-ot is elkérhetnek kutyánként, óránként az elfoglalt gazdiktól. Ez az összeg £32,256 évi fizetésnek felel meg, ha havonta 192 kutyát visznek el sétálni 1 órára. Ez kicsit több, mint 8 óra kutyasétáltatás naponta, HA 1 kutyát visz csak egyszerre az illető, azonban a hivatalos kutyasétáltatók 4 kutyát is kivihetnek, a nem hivatalosak pedig akár többet is.

A tanulmány szerint a „bérgazdik” átlagosan 13 kutyát sétáltatnak meg naponta Angliában, ami azt jelenti, hogy havi £2,700-ot összesétálhatnak mindössze 15 nap alatt. Az ország többi részén kicsit alacsonyabb a bérük, ami átlag £11.50-ot jelent óránként minden egyes kutya után, de azért ebből is el lehet éldegélni „valahogy”, főleg, ha a Londonon kívüli lakhatási költségeket nézzük, ami jóval alacsonyabb.

Londonban divatja van az erre specializálódott kutyamegőrző centrumoknak is, amik még elképesztőbb árakat kérnek el, átlagosan £24.50-et óránként.

Azonban ahhoz, hogy valaki hivatalos kutyasétáltató lehessen és a királyi parkokban is sétáltathassa a sok kis négylábút, sikeres vizsga, és engedély szükségeltetik, továbbá négy kutyánál többet egyszerre nem sétáltathat.

Azért nem semmi, hogy ilyen munkával nemhogy a sok hotelalkalmazottat, de számos irodai munkást is állva lehet hagyni, még félgőzzel történő sétáltatgatás mellett is…

Itt csatlakozhatsz, Facebook csoportunkhoz, ami már 10,000 fős.

Így tudsz a mobilodon HuNglia ikont elhelyezni, amivel egyből eléred oldalunkat.

Itt tekintheted meg a HuNglia kupon akcióit.

Ha tetszett a cikk, itt Like-old oldalunkat:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”200″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”]

Forrás: http://www.standard.co.uk/news/london/london-dog-walkers-earn-more-than-10k-above-uk-average-salary-10274362.html