A legtöbb EU-s állampolgár betiltaná a bevándorlást a muszlim többségű országokból 1

Az európaiak nagy része támogatná, hogy a muszlim többségű országokból betiltsák a beutazást, derült ki egy felmérésből. Tíz uniós országban kérdezték meg a lakókat, és átlagosan 55%-uk támogatná a teljes stopját a bevándorlásnak a jövőben, amennyiben az illető muszlim országból érkezne.

article-1384353-0bf00ea300000578-955_634x376

A Chantham ház tanulmányát még azelőtt publikálták, hogy Donald Trump amerikai elnök rendeletben megtiltotta a beutazást 7 muszlim többségű országból, és akkor még a 10 kérdezett országból csupán kettő volt, amely nem támogatta többségben a korlátozást. Csak 20% nem értett vele egyet átlagban, és 25% nem tudta, mit nyilatkozzon. A lengyelek 71%-a , az osztrákok 65%-a, a németek 53%-a, és az olaszok 51%-a támogatta a tiltást, az Egyesült Királyságban ez a szám pedig 41% volt. Ezen kívül minden kérdezett országban maximum a 31% volt az, aki nem értett volna egyet a rendelettel.

A muszlim országokból való bevándorlást teljesen meg kell állítani:

kep-123

A nyilatkozók közül a muszlim-tilalom különösen az idősebb korosztályban volt támogatott, míg a 30 év alattiak kevésbé voltak bevándorlás-ellenesek. Meglehetősen eltérő volt még a megítélése azoknak, akiknek középfokú végzettsége volt – 59% támogatta a tiltást -, és azoknak, akiknek volt egyetemi diplomája – ott csak kevesebb, mint a megkérdezettek fele értett egyet a korlátozással.

A felmérés eredményei összhangban vannak már korábban elvégzett ilyen kérdőívek eredményeivel. A Pew felmérés szerint 2016-ban a 10 megkérdezett európai országból 5-ben többségben volt a negatív vélemény az ott élő muszlimukról.

A magyarok 72%-nak voltak erős fenntartásai, ezt követték az olaszok 69%-kal, a lengyelek 66%-kal, a görögök 65%-kal, és a spanyolok 50%-kal. Ezzel szemben az Egyesült Királyságban csupán a megkérdezettek 28%-ának volt negatív véleménye az ott élő muszlimokról, és Németországban és Franciaországban is csak 29% volt ezen a véleményen.  Forrás: Independent   Hirdetőinknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után