Videofelvétel rögzítette, amint az angol királynő egyik szolgálatban lévő testőre fegyvert emelt egy idegesítő, energiavámpír turistára, aki utánozta, majd meg is fogta a vállát.

queensguard3

A testőrnél az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor a külföldi fazon rátette a kezét a vállára. Fegyvert rántott, és „Get back from the Queen’s Guard” felkiáltással utasította a fickót, hogy sürgősen álljon odébb.

Az ostoba turista azzal szórakozott, hogy a testőr mellett menetelt, utánozva őt, majd megfogta vállát. Az egyenruhás őr ekkor hirtelen lekapta a válláról az SA80-as típusú gépkarabélyát, és az idegesítő, magát viccesnek gondoló férfira fogta, aki úgy megijedt, hogy egy szemvillanás alatt eltűnt a képből.

queensguard2

A jelenet a háttérből megítélve a windsori kastélynál zajlott le, de ez nem teljesen egyértelmű.

Az őr szolgálatot teljesített, és mivel feladata, hogy megvédje a királynőt, a kastélyt, és a posztját, teljesen jogosan ordított rá az őt piszkáló férfira, és ez nem minősül hatáskör túllépésnek.

Alig pár hete történt egy hasonlóan vicces szitu, amikor egy figyelmetlen, bamba fotós a menetelő testőrség útjába tévedt, és igencsak „legyalulták” szegényt. Ezt a videót, már több, mint 7 millió ember látta.

Facebook csoportunk  már 4,700 fős, és gyorsan nő. Csatlakozz te is!

ÚJ – Mobilodról mostantól 1 érintéssel elérheted weboldalunkat a HuNglia ikonnal

Vásárolj olcsóbban a HuNglia kuponjaival 

Ha érdekesnek vagy hasznosnak találtad, nyomj egy Like-ot:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”200″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”]

Forrás: http://www.standard.co.uk/news/london/the-moment-queens-guard-aims-his-rifle-at-tourist-who-taunted-him-while-marching-10347160.html