erzsébet királynő

Erzsébet királynő a hírek szerint eléggé felkapta a vizet, miután kiderült, hogy a közvetlen környezetében szolgáló alkalmazottai nem vele akarják tölteni a Karácsonyt, ugyanis akkor a járvány miatt nem láthatnák saját családtagjaikat.

erzsébet királynő

Nem csak az Angliába kivándorolt külföldiek járnak rosszul a sok korlátozó intézkedéssel a járványhelyzet miatt, hanem úgy tűnik a brit felső réteget, a krémet kiszolgálóknak sem mindig fenékig tejfel az élet. Úgy látszik nincs az a pénz, amiért a királynő háztartási alkalmazottai távol maradnának családtagjaiktól a szeretet ünnepén.

Úgy tudni, körülbelül 20 a királyi családnál dolgozó alkalmazottat kértek fel, hogy a Sandringhami birtokon dolgozzanak és segítsék a királynőt, Fülöp herceget és a család még néhány tagját az ünnepek alatt.

A The Sun értesülése szerint II. Erzsébet királynő cselédei nem hajlandók szeparálódni a szeretteiktől, különösen nem a téli szünet idején, és ezért harcba szálltak a királyi családdal, mondván, hogy az ünnepek alatt nem karanténban szeretnének lenni a családjuktól elválasztva. A birodalom feje a szokásos karácsonyi ünnepségét idén is a Sandringham House-ban tervezte megtartani. Ám nagyon úgy néz ki, hogy 33 év után először idén a windsori kastélyban lesz kénytelen ünnepelni, s mindezt a lázadó alkalmazottak miatt.

Mindenki hűséges akar maradni a királynőhöz, de elmondásuk szerint az alkalmazottak azt érzik, hogy a királyi család túlfeszíti a húrt, és azzal, hogy az évnek ebben a szakaszában is ki akarják őket sajátítani, túl messzire mennek. Úgy tudni, hogy a szóban forgó alkalmazottak többsége takarítók, gondozók és az épület karbantartásáért felelős személyek.

Vajon mi az a pénz, ami elég lenne, hogy távol tartson minket szeretteinktől karácsonykor? És vajon mennyit ad a királynő a dolgozóknak, hogy maradásra bírja őket?    Forrás

Megosztás