A járdára hajtott és gyalogosokat gázolt el kocsijával egy 28 éves fiatal Angliában: 1 halott 1

A rendőrség letartóztatott egy fiatal férfit, akit gyilkossággal gyanúsítanak, miután egy 22 éves nő életét vesztette egy cserbenhagyásos gázolás következtében. A fiatal nő azután vesztette életét, hogy egy autó felhajtott a járdára egy helyi gyorsétterem előtt, és őt valamint egy másik személyt is elütött a kocsijával.

A járdára hajtott és gyalogosokat gázolt el kocsijával egy 28 éves fiatal Angliában: 1 halott 3

A baleset az oswestryi Willow Street-en történt a tegnapi nap folyamán a hajnali órákban. A rendőrök reggel nyomozást indítottak az ügyben és körözést adtak ki az autó sofőrjének felkutatására, a West Mercia rendőrség pedig nem sokkal később le is tartóztatott egy férfit, akit most gyilkossággal gyanúsítanak.

A sofőr váratlanul felhajtott a járdára, és az ott közlekedő gyalogosok közé hajtott a járművével, megölve egy 22 éves nőt, mindezt hajnali három körül – közölte a rendőrség. A hatóságok elmondták emellett azt is, hogy az eset kapcsán letartóztattak egy 28 éves férfit, akit emberöléssel és gyilkossági kísérlettel is gyanúsítanak.

A West Mercia rendőrség tájékoztatása szerint a második személy óriási szerencsére csak „könnyebb sérüléseket” szenvedett.

A rendőrség szóvivője a következőket nyilatkozta: „A rendőrök jelenleg a helyszínen tartózkodnak az oswestryi Willow Streeten, miután hajnali 2:50 körül egy autó a járdára hajtott, és elütött két gyalogost a Grill Out nevű étterem előtt. Mindkét gyalogost mentőautóval szállítottak a Royal Shrewsbury Kórházba. Sajnos egyikük, egy 22 éves nő, röviddel a kórházba való megérkezése után meghalt. A családját már értesítették. A második személy csak könnyebb sérüléseket szenvedett.”

A baleset helyszínét egy időre lezárták.

Mark Bellamy nyomozó főfelügyelő a következőket mondta a ategnapi nap folyamán: „Köszönjük a lakosság tagjainak, hogy elmondták mi történt, hogy mit láttak, és olyan információkkal szolgáltak, amelyek létfontosságúak voltak a letartóztatáshoz.”

„A nyomozásunk ideje alatt ma is megnövelt rendőri jelenlét lesz észlelhető a városközpontban. Arra kérünk mindenkit, nyugodtan beszéljenek bármelyik rendőrrel, ha aggályaik vannak; azért vagyunk itt, hogy segítsünk.”      Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után