Egy az egész világra kiterjedő reprezentatív vizsgálat a britet találta a legvonzóbb akcentusnak.

VB-00038489-001

A Time Out Global randikutatása világszerte 24 városban 11 ezer megkérdezett ember véleményét összesítette, és úgy találta, hogy a brit akcentus a legszexibb a világon. Ezzel olyanokat előzött le, mint természetesen az Amerikai-angol, az ír akcentus vagy éppen az olasz, a francia akcentussal beszélt angol pedig csak az ötödik lett ezen a szexiség-listán. (Sajnos a magyar akcentusról nem esik szó a cikkben.)

Persze egy szexi akcentus még nem egyenes út egy sikeres randihoz, a franciák azzal vigasztalódhatnak, hogy Párizs lett a legjobb randihelyszín ugyanebben a felmérésben (ugyanitt London csak a hatodik).

Itt egy, az egész világot bejárt videó egy srácról, aki az összes ismert akcentust tudja utánozni:

Míg Párizs lehet a Szerelmesek Városa, úgy tűnik, Sidney-ben a legjobb szinglinek lenni, itt a válaszadók 31 százaléka mondta, hogy büszke szingli, magyarul, hogy semmi baja nincs azzal, hogy éppen egyedülálló. Ugyanez nem mondható el New York-ra, hiába a Szex és New York sikere, a Nagy Almában élő egyedülállók majdnem 50 százaléka nem érzi jól magát egyedülállóként.

A felmérés persze ennél pikánsabb témákat is érintett, úgy tűnik kultúrától függetlenül “Harmadik randi-szabály”, vagyis, hogy a párok a harmadik randijukon szexelnek először (a hivatalos adat: 3,53-dik randi), míg egy csók már az esetek 50 százalékában elcsattan.

Úgy látszik, van még egy ok, hogy miért érdemes minél hamarabb jól megtanulni angolul…

Kinek milyen akcentus a nyerő?

Ha máskor is szeretnél friss, angliai magyaroknak szóló híreket olvasni, nyomj egy Like-ot:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”185″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″ ]

Csatlakozz facebook csoportunkhoz: https://www.facebook.com/groups/319485078225041/

Forrás: http://metro.co.uk/2015/02/08/british-is-officially-the-most-attractive-accent-in-the-world-5054613/