5 fiatal halt meg, amikor lopott kocsival fának hajtottak Angliában 1

Öten – köztük három gyerek – meghalt, amikor egy lopott autó egy fának csapódott szombat este Leedsben. A borzasztó baleset teljesen megrázta az amúgy nyugodt környéket.

5 fiatal halt meg, amikor lopott kocsival fának hajtottak Angliában 3

Egy 12 éves, két 15 éves, egy 24 és egy 28 éves fiatal halt meg a hétvégén a balesetben Meanwood környékén a rendőrség szerint. Ketten közülük már a helyszínen életüket vesztették, hárman pedig a kórházban haltak bele sérüléseikbe.

Mind az öt áldozatot megnevezték: Ellis és Elliott Thornton 12 és 15 évesek voltak; Darnell Harte, 15; Anthoney Armour, 28;  Robbie Meerun pedig 24. A baleset kapcsán, amely a Stonegate Roadon történt szombat este 10 előtt nem sokkal, még két tizenöt éves fiú van előzetes letartóztatásban. Az egyikőjüket egyelőre még kórházban kezelik súlyos sérülésekkel.

5 fiatal halt meg, amikor lopott kocsival fának hajtottak Angliában 4

„Borzasztó látvány volt” – mondta egy férfi, aki a baleset helyszíne mellet lakik. „Szinte fel se lehetett ismerni, hogy az valaha egy autó volt. Teljesen összeroncsolódott.” A jármű egy Renault Clio volt, és vasárnap reggelre sikerült teljesen eltávolítani a helyszínről, de a fán látszik a hatalmas becsapódás helye. A városközponttól úgy három mérföldre lévő helyszínt a rendőrök teljesen körbekordonozták, amíg a helyszínelés folyt.

A West Yorkshire rendőrség szóvivője elmondta, hogy amikor az egységeik kimentek a balesethez, olyan volt, mint ha egy „borzalmas vérontás” helyszínére éreztek volna. Azt is hozzátette, hogy bár csak egyetlen autó volt érintett a balesetben, azt még nem értik, hogyan lehet érintett mind az öt áldozat és a két gyanúsított is. „Hogy mindenki a kocsiba ült-e, vagy voltak köztük, akik gyalog voltak, azt egyelőre nem tudjuk megmondani.”

5 fiatal halt meg, amikor lopott kocsival fának hajtottak Angliában 5

„Ez egy borzasztó tragédia, amiben öt fiatal is életét vesztette” – mondta Jim Griffiths, a nyomozás vezetője. „Egyelőre még próbáljuk kideríteni, hogy pontosan mi történhetett.” A baleset helyszínén a lezárás feloldása után rengeteg környékbeli vitt virágot a tragédia emlékére, és az egyik áldozat édesanyja sokáig gyászolta fiát a fa mellett, amibe az autó becsapódott.

„Nagyon jó fiúk voltak, büszkék voltunk rájuk” – nyilatkozta Ellis és Elliott keresztanyja, Louise. „Nagyon fognak hiányozni az egész családnak, borzasztó űr maradt utánuk…mindenki imádta őket. Nem tudom elmondani, mekkora veszteség ez mindannyiunknak.”  Forrás Hirdetőknek: info@hungliaonline.com

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után