30 éves a Ryanair – Olcsó jegyek, csak ma £9.99-től 1

A Ryanair most ünnepli 30. születésnapját, melynek alkalmából igen olcsó jegyekre lehet szert tenni, ma utoljára, Európa számos városába induló járatokra, köztük Budapestre is.

repjegyek ryanair 2

Az akció 07.12-ig, azaz ma éjfélig érvényes, és a szeptember 1. és 2016. január 31. közt induló járatokra vonatkozik. A jegyek egy útra szólnak, és legalább 14 nappal az utazás előtt meg kell vásárolni őket. Az akció a készlet erejéig tart.

A jegyárak £9.99-től indulnak, és számos európai városba el tudtok jutni kifejezetten olcsó árakon. Aki az utószezonban akar elmenni nyaralni, vagy bármilyen más okból kifolyólag a nyár végére, vagy őszre tervez kirándulást, annak érdemes szétnéznie mert találhat igen jó akciókat is.

repjegyek ryanair

Többek közt Budapestre is találtok még akciós repjegyet szeptemberre, ha elég gyorsak vagytok. Az akciós jegyek listáját itt találjátok.

Jó keresgélést, és ha találtok valami igazán jó „deal”-t, ne habozzatok megosztani. Szép napot!

Facebook csoportunk  már 5,500 fős. Gyere te is!

ÚJ – Mobilodról mostantól 1 érintéssel elérheted weboldalunkat a HuNglia ikonnal

Vásárolj olcsóbban a HuNglia kuponjaival 

Ha érdekesnek vagy hasznosnak találtad, nyomj egy Like-ot:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”200″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”]

Forrás: http://www.ryanair.com/

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után