Az ingázóknak közlekedési káosszal kell szembenézniük, miután egy hatalmas víznyelő nyílt meg a sínek alatt Forest Hill-nél, megszakítva Southern és London Overground járatait.

foresthillsinkhole

A lyuk több, mint 15 méter mély, és két vasúti sínre is kiterjed East Croydon és London Bridge között, ezért jelenleg a vonatokat felfüggesztették. A méretes gödör káoszt fog okozni, ezért az ingázóknak és a hazafelé tartó utasoknak ajánlott másik útvonalat választani ma este.

Az egyik utas a közösségi médián keresztül töltötte ki a feszültséget: “A Southern Rail járatával való utazás repedés a lelkemben.”

Mások “rémálom”-nak és “még több nyomorúság”-nak nevezték a vasúti megszakításokat a Southern Rail ingázói számára. Egyikük “pokol”-ként jellemezte a jelenlegi helyzetet.

A mélyedés miatt a London Overground nem közlekedik New Cross Gate és Crystal Palace között, de a jegyeket elfogadják a londoni metróállomásokon.

Közben sajnos a ma reggeli órákra egy másik víznyelő gödör is beomlott egy másik sínpár alatt London délkeleti részén. Ez a tátongó lyuk „csupán” 4 méter mély.

foresthillsinkhole2

A déli vonatokat Norwood Junction és London Bridge között Victorián keresztül terelték el és a jegyeket elfogadják a londoni buszokon, metróállomásokon elfogadható útvonalak esetében.

A London Bridge vendégeinek azt javasolják, hogy utazzanak Victorián vagy Blackfriarson keresztül.

A Network Rail szóvivője azt nyilatkozta: “Mérnökeink a helyszínen vizsgálják a sín mellett megjelenő mélyedést Forrest Hill-nél.”

“Ennek eredményeképpen az adott területen belül lezártak két vasútvonalat a négyből biztonsági okok miatt.”

“Számos vonatot eltereltek, ezért javasoljuk a London Bridge és East Croydon között utazóknak, hogy indulás előtt nézzék át a menetrendet.”

“Amint lehetséges több információval fogjuk ellátni az utasokat.”   Forrás: http://www.standard.co.uk/

[fblike]

Ugrás a HuNglia főoldalára