Tizenöt rövid példa ötletes rajzokkal illusztrálva arra, hogy mi a különbség a hétköznapjaink közt, ha egyedül, vagy ha lakótársakkal lakunk együtt.

Group of people having a party.

Rengetegen lakunk sokadmagunkkal, kisebb vagy épp nagyobb házakban és lakásokban Nagy-Britanniában. Mindenkinek megvan a saját elképzelése arról, hogy mi lenne az ideális, de sokszor, amikor ép elegünk van az egyikből, akkor nem gondolunk bele a másik verzió hátrányaiba, vagy épp ennek az előnyeibe, és csak idegeskedünk, vagy szorongunk.

Akik szeretnek emberek közt lenni és nagy igényük van mások társaságára, azoknak Angliában is könnyebben megy a beilleszkedés, mivel a legtöbb ember itt szobát bérel. A közös bérlés mellett szól még, hogy kevesebbe kerül, és több közös buliba vagy más szociális tevékenységbe fognak belerángatni a lakótársak, ha jó a közösség. Aki egyedül szeret lakni az mindig a nagyobb életteret részesíti előnyben, bevállalva az ezzel járó extraköltségeket. Persze sokan nem tehetik meg, hogy válasszanak és csak az olcsóbb megoldás a kivitelezhető. Akárhol is laksz, akárhogy is érzel a jelenlegi helyzet iránt, most itt egy kis összehasonlítás képekben, amiknek a nagy részével már valószínűleg mind szembesülhettünk.

infographie_SOLOvsCOLOC_EN_LIGHT

Facebook csoportunk  már 6,000 fős. Gyere te is!

ÚJ – Mobilodról mostantól 1 érintéssel elérheted weboldalunkat a HuNglia ikonnal

Vásárolj olcsóbban a HuNglia kuponjaival 

Ha érdekesnek vagy hasznosnak találtad, nyomj egy Like-ot:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”200″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”]

Forrás: www.weroom.com