Az interneten legújabban terjedő elképesztő videón egy terhes anyuka a kórházba menet közben hozza világra gyermekét teljesen egyedül, az anyósülésen ülve. A házaspár éppen a kórházba tart, amikor a nő váratlanul megszül, mindössze néhány perc lefolyása alatt. A férj mindeközben az autópályan igyekszik a kórház felé, fél kézzel pedig az emlékezetes eseményt örökíti meg GoPro kamerája segítségével. A jelenet egyszerre abszurd, hihetetlen és megható, főleg mikor az anyuka elpityeredik újszülött gyermeke láttán.

Az anyuka hatalmas, 4.5 kg-os kisfiút szült, aki ép és egészséges. A videót július 16-án tették közzé, és mindössze 3 nap alatt már majd 5 millióan látták. A legszebb az egészben az a hihetetlen higgadtság, amivel a két felnőtt levezényli az egészet. A sikeres szülés után még egy pacsival is megkoronázzák az örömteli eseményt, csak úgy lazán. A házaspárnak a kocsiban született kisfia mellett még két nagyobb lánya is van.

Facebook csoportunk  már 6,000 fős. Gyere te is!

ÚJ – Mobilodról mostantól 1 érintéssel elérheted weboldalunkat a HuNglia ikonnal

Vásárolj olcsóbban a HuNglia kuponjaival 

Ha érdekesnek vagy hasznosnak találtad, nyomj egy Like-ot:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”200″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”]

Forrás: www.youtube.com