14 éves kislányt szúrtak nyakon Londonban fényes nappal 1

A brit főváros keleti felén, Ilford területén egy heves vitából kialakult utcai verekedés közepette a támadó kést rántott, és egy iskolás kislányt szúrt vele nyakon.

14 éves kislányt szúrtak nyakon Londonban fényes nappal 3

A rendőrséget a hétfői napon, délután 3 órakor értesítették a késelésről, ami az Eynsford Road -on történt, a Greenford Lane közelében, Ilfordban. A helyszínre érkező rendőrök nem csak a sérült kislányt találták ott de a támadóját is, aki a lányt súlyosan megsebesítette. A lányt a kiérkező mentők azonnal egy közeli kórházba szállították.

A londoni Fővárosi Rendőr-főkapitányság szóvivője ezt nyilatkozta: „A rendőrök a helyszínre érkezve egy 14 éves lányt találtak, aki a nyakán sérült meg. Jelenleg úgy tudni, hogy az állapota súlyos, de nincs életveszélyben.”

A rendőrök a helyszínen azonnal elfogták és letartóztatták a támadót, aki szintén egy fiatal nő volt, méghozzá súlyos testi sértés szándékos okozásának alapos gyanújával. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a támadó miért szúrta meg a fiatal lányt, vagy hogy pontosan milyen eseménysor előzte meg a késelést.

14 éves kislányt szúrtak nyakon Londonban fényes nappal 4

Az incidens kapcsán a rendőrség nyomozást indított. A délután és az esti órák folyamán a helyszínt és környékét egy pár órára le is zárták.

A londoni mentőszolgálat szóvivője azt nyilatkozta, hogy őket délután 15:01-kor riasztották a késelés helyszínére, ahova több egységet is odairányítottak. A sérült kislányt azonnal ellátták, állapotát stabilizálták, és egy közeli sebészetre szállították.

A rendőrség arra kért minden szemtanút, hogy ha bármilyen hasznos információval rendelkeznek arról, hogy pontosan mi vagy hogy történt, akkor haladéktalanul vegyék fel a kapcsolatot a hatóságokkal.       Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után