12 és 16 év közötti gyerekek erőszakoltak meg egy tinédzser lányt egy mezőn Angliában, Nottinghamshire területén 1

Újabb négy fiatal fiút – köztük egy 12 évest – tartóztattak le, mert azzal gyanúsítják őket, hogy megerőszakoltak egy tizenéves lányt Nottinghamshire-ben.

12 és 16 év közötti gyerekek erőszakoltak meg egy tinédzser lányt egy mezőn Angliában, Nottinghamshire területén 3

A rendőrség nem sokkal az incidens után bejelentést kapott arról, hogy május 25-én kora este megtámadtak egy tizenéves lányt a Yorke Drive melletti mezőn Newarkban. Most az eset kapcsán újabb négy fiút – 12, 13 és két 14 évest – tartóztattak le nemi erőszak elkövetésének gyanújával – közölte a nottinghamshire-i rendőrség.

Azóta szigorú feltételekkel szabadlábra helyezték őket. Korábban négy másik fiút – kettő 15 és kettő 16 évest –tartóztattak le még a hét elején szintén nemi erőszak elkövetésének gyanújával. A rendőrség szóvivője szerint mind a nyolc fiatalt feltételes szabadlábra helyezték, amíg az incidens kapcsán folynak a vizsgálatok.

12 és 16 év közötti gyerekek erőszakoltak meg egy tinédzser lányt egy mezőn Angliában, Nottinghamshire területén 4

Többen is segítették a rendőrséget a nyomozásban, amely állítólag “gyors ütemben halad” – mondta Amy Revill nyomozófelügyelő.

“Újra szeretném megkérni a helyi közösség tagjait és mindenkit, aki bármilyen információval rendelkezik, lépjen kapcsolatba velünk. Ebben az ügyben további négy letartóztatást hajtottunk végre. A lányt és családját most speciálisan képzett tisztek támogatják.” – tette hozzá a nyomozó.

12 és 16 év közötti gyerekek erőszakoltak meg egy tinédzser lányt egy mezőn Angliában, Nottinghamshire területén 5

Charlotte Ellam felügyelő, Newark körzeti parancsnoka a következőket mondta: „Megértem, hogy ez az incidens milyen komoly aggodalmat okoz a helyi lakosság számos tagjának. De szeretném világossá tenni, hogy az esetet kivizsgáló nyomozócsoport éjjel-nappal dolgozik az ügyön, és ki fogjuk deríteni, hogy pontosan mi is történt.”

A környéken a következő időszakban megnövekedett rendőri jelenlét lesz tapasztalható.     Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után