10,000-es tüntetés London belvárosában a koronavírus és a maszkok ellen 1

Körülbelül 10,000 fős tömeg gyűlt össze London szívében, a Trafalgar Square-en a szombati napon azzal a céllal, hogy a koronavírus , a maszkok és a védőoltás ellen tüntessenek.

10,000-es tüntetés London belvárosában a koronavírus és a maszkok ellen 3

A Unite For Freedom névre keresztelt eseményen résztvevők túlnyomó többsége maszk nélkül, hatalmas transzparensekkel felszerelkezve vett részt a tüntetésen, amelyek arra figyelmeztettek, hogy a koronavírus „átverés” és „csalás”. A demonstrációról készült képeken jól látható a hatalmas tömeg, amely összegyűlt a téren.

10,000-es tüntetés London belvárosában a koronavírus és a maszkok ellen 4

Sokan követelték a kormány egészségügyi intézkedéseinek a visszavonását és a koronavírus elkapásának jogát (ha egyáltalán létezik) anélkül, hogy a kormány „megvédene tőle mindenkit”. A rendezvény fő előadói között szerepelt David Icke, összeesküvés-elméleti szakember és a munkáspárt korábbi vezetőjének, Jeremy Corbynnak a testvére, Piers Corbyn is.

10,000-es tüntetés London belvárosában a koronavírus és a maszkok ellen 5

A tüntetők közt voltak Covid-19 szkeptikusok, voltak akik úgy gondolják, hogy a betegség valós, de laboratóriumban hozták létre, megint mások szerint pedig a betegség valódi, de nem rosszabb, mint a sima influenza. Számos résztvevő azt állította, hogy az NHS Test and Trace pedig csak a kormány kísérlete a polgárok alaposabb megfigyelésére.

10,000-es tüntetés London belvárosában a koronavírus és a maszkok ellen 6

Nem sokkal ezelőtt egyébként Németországban Berlinben is ezrek vonultak utcára hasonló okok miatt. A Fővárosi Rendőrség nyílt levelet tett közzé az esemény előtt, amelyben jelezték, hogy bárki, aki több mint 30 fős csoportosulásban vesz részt, az törvénysértést követ el.

10,000-es tüntetés London belvárosában a koronavírus és a maszkok ellen 7

Később a rendőrség közzétette hogy egy a 70-es éveiben levő férfit 15:25-kor letartóztatták azzal a gyanúval, hogy megsérti az új, 2020-as egészségvédelmi rendeletet. A rendőrség szóvivője elárulta, hogy a férfit egyelőre őrizetben tartják, és jelenleg nyomozás folyik a többi személy azonosítása érdekében, akik megsértették az új rendeleteket. Nem sokkal korábban egy 25 éves fiatalt is letartóztattak rendbontás miatt.   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után