Nem kevesebb, mint 1 millió fontot érő cannabis erdőt leplezett le a rendőrség egy délnyugat-londoni házban.

mj2

A nagy fogást megtaláló rendőrök azt nyilatkozták olyan volt a ház belülről, mint egy kisebb dzsungel. A kingstoni rendőrök egy névtelen bejelentőtől származó füles alapján tartottak „látogatást” a kérdéses ingatlanban. A razzia szerdán volt a Surbiton területén található házban, ahol a Metropolitan rendőrség legalább 250 kifejlett növényt talált.

Az épületbe való behatoláskor összesen 4 szobát találtak dugig megpakolva növényekkel és a leszüretelt, eladásra váró marihuánával a Tolworth Rise North nevű utcán.

mj1

A rendőrség által felvett videón, ami a behatolást és a házkutatást örökítette meg, jól látszik, hogy mennyire tele van pakolva az egész épület cannabis növényekkel, amik a mesterséges fényben, és direkt erre kialakított környezetben növekednek.

„Úgy látszik ma találtunk egy igazi kannabisz dzsungelt… Utána számoltunk, és nagyjából 1 millió font a piaci értéke a fogásnak.” – írta ki büszkén a kingstoni rendőrség a twitter üzenőfalára.

cannabisbust

„Délelőtt 11:20-kor a rendőrség végrehajtott egy házkutatást az egyik surbitoni ingatlanban. A házban összesen 4 szobát találtunk, amik marihuána termesztésére voltak berendezve, és tele voltak a növényekkel. A becslések szerint legalább 250 palántáról beszélhetünk.” – nyilatkozta a rendőrség szóvivője.

„Igazán nagyszerű csapatmunka eredménye a mai fogás. A Safer Neighbourhood Teams csapatai nagyon jól összedolgoztak. A közös erőfeszítés eredményeként egy nagyobb mennyiségű illegális kábítószert sikerült lefoglalni, mielőtt még értékesíteni tudták volna.””- mondta a rendőrség egyik embere. Forrás: http://www.standard.co.uk/

[fblike]