1 méteres kígyó szabadult el az utastérben egy repülőn 1

Kisebb pánik tört ki egy utasszállító repülőn, amikor egy kígyó esett ki a csomagtartóból. A csúszómászó az ülések fölötti csomagtartó kabinból esett ki.

escaped-snake

A Mexikóba tartó járat utasai nagyon megrémültek a kb. egy méteres kígyó láttán, amely a fenti csomagok közül csúszott ki és esett le a gépen. Az utasszállítónak elsőbbségi leszállási engedélyt adtak, mivel, a rémült utasok gyorsan kikapcsolták a biztonsági öveiket, hogy megszökhessenek a kígyó elől.

A potyautasra végül, takarókat dobtak, amelyet a légiutas kísérők szedtek elő. Amikor leszállt a gép, szakértők siettek a fedélzetre, hogy elfogják a hüllőt.

drop-down

A jelenet, amely olyan volt, mintha a „Snakes on a plane” (Kígyók a repülőn) c. thrillerből jött volna, az Aeromexico járatán történt, amely az ország északi részéből Mexikó városba tartott.

A csúszómászót egy Indalecio Medina nevű utas fel is vette, aki azt mondta, hogy éppen egy magazint olvasott, amikor a mellette ülő utas meglátta.

Mr Medina, aki szerint, a kígyó kb. egy méter hosszú lehetett, a következőt mesélte: „Ez egy ijesztő helyzet volt…, de az emberek megőrizték a nyugalmukat, mert nem jött ki onnan, és így senki sem vált hisztérikussá. Néhányan előjöttek, hogy megnézzék, milyen fajta hüllő lehetett, de senki sem volt elragadtatva.”

https://www.youtube.com/watch?v=fcOcfV4E_4k

Az Aeromexico nyilatkozatában azt mondta, hogy vizsgálatot indítottak el annak érdekében, hogy kiderítsék, hogyan került a kígyó a kabinba és intézkedéseket tesznek azért, hogy elkerüljék a hasonló esetek előfordulását.  Forrás: evening standard

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után