Tévézz szabadon Angliában: magyar csatornák bárhol, bármikor 1

Szeretsz Angliában élni, de hiányzik a magyar szó? Izgalmas az angol lét, de érdekelnek az otthoni hírek? Naponta sokat utazol, de nincs, ami szórakoztasson közben? Legyél te is IPTV-s és a magyar TV csatornákat bárhova magaddal viheted!  

shift_to_ip

Angolul beszelni jó és hasznos, de az anyanyelvünk is fontos dolog. Angliában magyarul tévézni lehet, de a hozzáférés nem mindig adott. Létezik azonban egy forradalmi magyar újítás: az IPTV Hungary, amivel bárhol, bármikor LEGÁLISAN nézhetsz 14 magyar nyelvű televíziós adót. Ráadásul szabadon teheted ezt, bárhol, bármikor.

Legyen okostelefon, táblagép, laptop vagy asztali számítógép: az IPTV Hungary mindegyiken kiválóan működik. Már csak az a kérdés, Te hogyan tudsz ehhez hozzáférni.  A legfontosabb, hogy legyen szélessávú internet-kapcsolatod és egy megfelelő videó megjelenítő eszközöd (okostelefon, tablet, laptop vagy PC) az internet-kapcsolathoz. Ezek közül válaszd ki azt, amelyiken szeretnél tévézni. Ha többen, netalán mindegyiken szeretnéd élvezni a magyar nyelvű műsorokat, akár mindegyiken is aktiválhatod legálisan az IPTV Hungary internet-televíziót. A magyar nyelvű internet-televíziós szolgáltatást – Set Top Box (STB) eszköz birtokában – akár nagyképernyős TV készüléken is aktiválhatod.

Mit kell ehhez tenned?

Először is töltsd le az Apple Store, a Google Play vagy a Windows applikációs központok valamelyikéből az IPTVHungary alkalmazást. Telepítés után irány a http://www.iptvhungary.hu és kezdődhet a gyors regisztráció. Regisztráció után szükség van a kiválasztott díjcsomag megfizetésére, majd klikk az applikációra, és már kezdődhet is a korlátlan, legális, szélessávú internet-kapcsolat mellett úton-útfélen végtelenül élvezhető, HD minőségű, magyar nyelvű tévézés.

Még valami lényeges

A szolgáltatás rövid távra, akár egy hónapra is megrendelhető, kötöttségek, vagyis hűségidő nélkül. A http://iptvhungary.hu weboldalon tájékozódhatsz a csatornakínálatról és az aktuális akciókról. Az IPTV Hungary most is éppen kedvezményes előfizetői díjjal vár. 30 napos csomag, már £8.47-tól. Légy te is az elsők között, akik a zsebükben hordják a világot és az otthonuktól távol is otthon érezhetik magukat bárhol!

Ha tetszett a cikk, itt Like-old oldalunkat:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”200″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”] Megosztás