Szeretsz Angliában élni, de hiányzik a magyar szó? Izgalmas az angol lét, de érdekelnek az otthoni hírek? Naponta sokat utazol, de nincs, ami szórakoztasson közben? Legyél te is IPTV-s és a magyar TV csatornákat bárhova magaddal viheted!  

shift_to_ip

Angolul beszelni jó és hasznos, de az anyanyelvünk is fontos dolog. Angliában magyarul tévézni lehet, de a hozzáférés nem mindig adott. Létezik azonban egy forradalmi magyar újítás: az IPTV Hungary, amivel bárhol, bármikor LEGÁLISAN nézhetsz 14 magyar nyelvű televíziós adót. Ráadásul szabadon teheted ezt, bárhol, bármikor.

Legyen okostelefon, táblagép, laptop vagy asztali számítógép: az IPTV Hungary mindegyiken kiválóan működik. Már csak az a kérdés, Te hogyan tudsz ehhez hozzáférni.  A legfontosabb, hogy legyen szélessávú internet-kapcsolatod és egy megfelelő videó megjelenítő eszközöd (okostelefon, tablet, laptop vagy PC) az internet-kapcsolathoz. Ezek közül válaszd ki azt, amelyiken szeretnél tévézni. Ha többen, netalán mindegyiken szeretnéd élvezni a magyar nyelvű műsorokat, akár mindegyiken is aktiválhatod legálisan az IPTV Hungary internet-televíziót. A magyar nyelvű internet-televíziós szolgáltatást – Set Top Box (STB) eszköz birtokában – akár nagyképernyős TV készüléken is aktiválhatod.

Mit kell ehhez tenned?

Először is töltsd le az Apple Store, a Google Play vagy a Windows applikációs központok valamelyikéből az IPTVHungary alkalmazást. Telepítés után irány a http://www.iptvhungary.hu és kezdődhet a gyors regisztráció. Regisztráció után szükség van a kiválasztott díjcsomag megfizetésére, majd klikk az applikációra, és már kezdődhet is a korlátlan, legális, szélessávú internet-kapcsolat mellett úton-útfélen végtelenül élvezhető, HD minőségű, magyar nyelvű tévézés.

Még valami lényeges

A szolgáltatás rövid távra, akár egy hónapra is megrendelhető, kötöttségek, vagyis hűségidő nélkül. A http://iptvhungary.hu weboldalon tájékozódhatsz a csatornakínálatról és az aktuális akciókról. Az IPTV Hungary most is éppen kedvezményes előfizetői díjjal vár. 30 napos csomag, már £8.47-tól. Légy te is az elsők között, akik a zsebükben hordják a világot és az otthonuktól távol is otthon érezhetik magukat bárhol!

Ha tetszett a cikk, itt Like-old oldalunkat:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”200″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”] FACEBOOK CSOPORTUNK

You May Also Like

Négy ember is eszméletét vesztette a Ryanair Budapestről Nagy-Britanniába tartó járatán

Az egyik a járaton utazó utas azt nyilatkozta, hogy a repülőút maga…

7 éve nem tombolt ilyen vihar Nagy-Britanniában: a Ciara vihar képekben

Az idei év harmadik komoly vihara, a Ciara nevet kapta a meteorológiai…

Acélrácsot kellett felszerelni az egyik angliai gyorsétteremben a pultra, annyira eldurvult a helyzet

A KFC gyorsétteremlánc egyik éttermében a csirkés finomságokat mostantól már egy fémkerítés…

10 fontos dolog, amit az angliai magyarok megtanulnak külföldön és az otthoniaknak sem ártana

Amióta Magyarország az EU részévé vált, nem túlzunk, ha azt mondjuk, hogy…