Na, ilyet se látsz minden nap: csak úgy repkedtek a matracok az autópályán Angliában 1

Pont sikerült videóra venni teljesen véletlenül azt a pillanatot, amint több, mint 20 matrac repül le egymás után egy teherautó platójáról egy meglehetősen forgalmas autópályán Anglia déli felén.

Na, ilyet se látsz minden nap: csak úgy repkedtek a matracok az autópályán Angliában 3

A videón is látható teherautó épp egy nagy halom matracot szállított London felé az M20-as autópályán Kentben, Ashford közelében. Úgy tűnt, a matracok rendesen egymásra voltak rakva a ketrecben amiben szállították őket, de a ketrec ajtaja sajnos nem lett rendesen lezárva, és a szél felnyitotta azt.

Másodperceken belül a matracok egyesével elkezdtek kirepülni, és az út kellős közepén a többi autó közt landoltak, amelyeknek alig volt idejük reagálni a történtekre, és időben félrerántani a kormányt.

„Nagyon hirtelen kellett sávot váltanom, hogy ne találjon telibe. Hatalmas baleset lehetett volna ebből.” – magyarázta az egyik sofőr, aki szerencsére sikeresen el tudott manőverezni a repkedő matracok elől.

Na, ilyet se látsz minden nap: csak úgy repkedtek a matracok az autópályán Angliában 4

A kaotikus eseménysor akkor történt, amikor a teherautósofőr a középső sávban épp előzött. Mire a sofőr befejezte az előzést, már csak két matrac maradt a jármű platóján, azok közül is az egyik csak a hátulján lógott.

A fedélzeti kamerák különböző szögekből is rögzítették az autópályát matracokkal kidíszítő járművet, amint a ”feladatot tökéletesen hajtja végre”.

Az egyik felvételen az is látszik, hogy a teherautó-sofőr a leállósávba lehúzódik, feltehetően azért, hogy összegyűjtse a szétszórt portékát.

Alig pár napja még, hogy kedden egy teherautó 200 liter gázolajat locsolt ki az M20-ason, és két sávot egész éjszakára lezártak miatta. A baleset következtében az úttest olyan súlyosan megsérült, hogy az útburkolat teljes felújítására szorult.    Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után