Nigel Farage, a UKIP párt vezetője teljesen elvörösödött, miután a kampány körútjának egyik állomásán, egy gyárlátogatás során az egyik dolgozó gyári munkás ügyet sem vetett rá.

31dc2b1e-3320-4334-94e5-953afeabc025_0pz4BVciW8TScGkE-M1HSeNDjp4ilOPw4I2Ykb1LnH0

Az eset Mr. Farage kampány körútja során történt a NICO zsanérokat készítő gyárában Essex területén, amikor a gyárban bemutatták a magyar származású Lancsarevity Ivánnak.

A párt vezetője némán figyelte, ahogy Lancsarevity úr dolgozik, amikor a riporter megkérdezte a 62 éves munkást, hogy a UKIP pártra fog-e szavazni. Erre a férfi nem válaszolt csak elmosolyodott. A kínos csendet Mr. Farage nevetése törte meg, ami csak még idétlenebbé és kínosabbá varázsolta a szituációt.

https://www.youtube.com/watch?v=HK68OFyGm7M

Később kiderült, hogy Lancsarevity úr azért nem válaszolt, mert nem értette a kérdést az igen csekély angol nyelvtudása miatt. Mindenesetre ettől függetlenül ő jobban tudott pókerarcot vágni a kínos pillanatban.

Farage előzőleg azt mesélte, hogy amikor vonaton utazik, furának érzi, ha idegen nyelven beszélgetnek mellette.

Lancsarevity úr gyárban dolgozó kollégái elmondták, hogy a férfi 5 évet élt Colchester-ben. A cég gyártási vezetője, Steve Dalton elmondta, hogy a képzett munkaerő hiánya miatt kénytelen külföldi munkásokat alkalmazni a gyárban.

v2-nigel-farage-douglas-carswell

Mr. Farage nem adott nyílt, egyenes választ, amikor arról kérdezték, hogy a Lancsarevity úrhoz hasonló bevándorlóknak szerinte szabadna e Nagy-Britanniában élniük.

„Az egyik nagy problémánk ebben az iparágban, hogy nincs elég utánpótlás fiatalokból, akik az ilyen munkákra alkalmasak lennének, amit igencsak bánhatunk. Ha nincs olyan brit, aki alkalmas lenne ezekre a munkákra, az többet mond rólunk, mint róluk.” – válaszolta a riporternek Mr.Farage.

Ha máskor is szeretnéd angliai magyaroknak szóló híreinket olvasni, nyomj egy Like-ot:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”250″ box_height=”80″ colorscheme=”light” show_faces=”0″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”]

Csatlakozz facebook csoportunkhoz: https://www.facebook.com/groups/319485078225041/

Forrás: http://www.standard.co.uk/news/politics/nigel-farage-left-red-faced-after-immigrant-worker-ignores-him-on-campaign-factory-visit-10173733.html?origin=internalSearch