Macsétával támadta meg az embereket a nyílt utcán egy férfi Angliában, Liverpool városában – többen megsebesültek 1

A rendőrség letartóztatott egy férfit Liverpoolban, miután az egy macsétával rontott az utcán sétáló járókelőkre, többet is megsebesítve közülük.

Macsétával támadta meg az embereket a nyílt utcán egy férfi Angliában, Liverpool városában – többen megsebesültek 3

Több embert is éles fegyvertől származó vágásokkal szállítottak kórházba az Anfield Stadion melletti támadás után. A rendőrséget azt követően riasztották, hogy bejelentések érkeztek arról, hogy valaki ordibál az emberekkel, és egy fegyvert lóbál, amelyről több szemtanú is azt mondta, hogy úgy nézett ki mint egy macséta.

Nem sokkal később őrizetbe vették a férfit aki még a rendőrök megérkezésekor is a környéken tartózkodott a közeli Stanley Parkban, és a kihallgatása már folyamatban van.

A rendőrség úgy véli, hogy a gyanúsítottnak mentális egészségügyi problémái vannak, és egyelőre kizárták, hogy a támadásnak bármiféle köze lehetne terrorcselekményhez.

Macsétával támadta meg az embereket a nyílt utcán egy férfi Angliában, Liverpool városában – többen megsebesültek 4

A hírek szerint a megtámadott és megsebesített személyek közül egyiknek az állapota sem súlyos, és teljesen fel fognak épülni.

Cath Cummings nyomozó főfelügyelő azt mondta: „Ez az incidens nyilván ijesztő mind a megtámadottak, mind a szemtanúk számára, és ezért igyekszünk mindenkinek a megfelelő támogatást nyújtani, akinek szüksége van rá.”

Macsétával támadta meg az embereket a nyílt utcán egy férfi Angliában, Liverpool városában – többen megsebesültek 5

„Megértem, hogy a történtek az egész anfieldi közösség számára is ijesztőek lehetnek. Szerencsére a rendőrség emberei gyorsan a helyszínen teremtek, és elfogták és letartóztatták a gyanúsítottat, és rövid úton véget vetettek az incidensnek, így nincs további fenyegetés a környékbeliek számára.”

“Bár nem hisszük, hogy bárki másnak szerepe lett volna ebben a támadásban, a következő napokban nagyobb rendőri jelenlét lesz megfigyelhető Anfield körzetében, a környéken lakók megnyugtatása érdekében.”  Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után