Lezuhant egy szikláról, durván 20m magasból egy iskolás fiú Anglia egyik közismert partszakaszán 1

Egy tinédzser durván 60 láb magasból zuhant le egy szikláról Angliában, miközben fényképet akartak készíteni róla a szikla szélén állva.

Lezuhant egy szikláról, durván 20m magasból egy iskolás fiú Anglia egyik közismert partszakaszán 3

A 15 éves fiú épp egy iskolai kirándulás során az osztálytársaival együtt látogatta meg a dorseti Studlandben található Old Harry Rocks néven ismert sziklás partszakaszt. A helyszínen lévő többi diák rémülten nézte végig, ahogy a fiú egyszer csak lezuhan a híres sziklák pereméről.

A segélyszolgálatokhoz befutó segélyhívásban azt mondták, hogy egy fiatal fiú lezuhant a sziklákról, de amikor a helyszínre küldött egység megérkezett a szikla aljánál lévő partszakaszhoz, „gyakorlatilag sértetlenül” találtak rá, ugyanis csodával határos módon karcolásokkal megúszta a zuhanást.

A fiatal fiú a fehér sziklák tövében lévő kavicsos talajon landolt, és pont úgy esett, hogy még csak el sem tört semmije, gyakorlatilag egyből fel tudott állni, és elindult visszafelé. Az áldozatnak azért egy vágás volt a fején és egy másik a hátán, de ennyivel megúszta.

Lezuhant egy szikláról, durván 20m magasból egy iskolás fiú Anglia egyik közismert partszakaszán 4

A parti őrség egyik szóvivője azt mondta, hogy a mentőszolgálat emberei teljesen le voltak döbbenve, és nem értették, hogy úszhatta meg komoly sérülések nélkül. A diákot a studlandi Knoll Beach-en a mentőszemélyzet ellenőrizte, akik azt mondták, hogy nincs szüksége még kórházi ellátásra sem.

Ian Brown, a Swanage-i parti őrségtől hangsúlyozta, hogy figyelnie kellett volna a figyelmeztető táblára, ami mellett elment, amelyre ki van írva, hogy mindenki maradjanak távol a szikla peremétől.

Lezuhant egy szikláról, durván 20m magasból egy iskolás fiú Anglia egyik közismert partszakaszán 5

Úgy tudni, hogy a fiú azt kérte, hogy egy barátja készítsen róla fényképet, és a baleset ezt követően történt, amikor a fiú a képhez próbált pózolni.

„A 15 éves fiú egy iskolai kirándulás keretein belül volt a helyszínen és osztálytársaival együtt Londonból érkezett. A tanulóknak azt tanácsolták, hogy ne menjenek túl közel a szikla széléhez, de ő szeretett volna egy képet magáról a szikla szélén állva. A fiú barátja igyekezett megcsinálni a képet, de pont mielőtt fényképezhetett volna, az osztálytársa lezuhant. Nem tudom, hogy elvesztette-e az egyensúlyát, vagy megcsúszott-e, de az biztos, hogy 20 métert zuhant.”

„A tanárai rettentően megijedtek, s a diáktársai pedig valószínűleg már a legrosszabbra gondoltak. De ekkor látták, ahogy a fiú feláll, és nemes egyszerűséggel elindul visszafelé.”

„Beszéltem vele, és azt mondtam neki, hogy nincs semmi baj, de szeretnénk kideríteni, mi történt pontosan. Erre ő csak megvonta a vállát, és azt mondta, hogy jól van. Nem volt megdöbbenve, de a tanárai nem győzték hangsúlyozni, hogy fogalma sincs, milyen szerencsés, hogy ennyivel megúszta.”   Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után