A rendőrség figyelmeztette a gyerekeket, hogy iskola után egyenesen menjenek haza, miután több bejelentés is érkezett, melyek szerint a gyerekeket bohócmaszkos emberek riogatják az utcán Kent megyében.

maxresdefault (4)

A rendőrség figyelmeztette a környékbeli szülőket és gyerekeket, hogy legyenek óvatosak, miután több hasonló, gyanús esemény is történt Tonbridge és Tunbridge Wells környékén. A rendőrség szóvivője azt is elmondta, hogy minden környékbeli iskolát figyelmeztetnek az elmúlt hetek során többször is megismétlődő esetek miatt.

A bejelentések szerint bohócmaszkokban ijesztgetik és kergetik szánt szándékkal az iskolába, vagy éppen onnan hazafelé tartó kisgyerekeket. Egy furgonból előugorva rémisztik őket halálra, bohóc és egyéb haloweeni maszkokat viselve.

190gor1inn78kjpg

A környékbeli iskolák már október 14-én figyelmeztettek minden szülőt, hogy mi folyik a környéken. Az egyik kisfiú azt mesélte, hogy két ember ugrott elő egy furgonból Sandown Park mellett, és amikor elindultak felé, ő azonnal elfutott, majd az iskolában elmesélte mindenkinek, hogy mi történt.

Az emberek bohóc öltözetben való rémisztgetése az utóbbi időben nagyon trendi tevékenység lett, amit számos elképesztően gonosz szívatós videó is tanúsít. Az ilyen „poénok” a frászt hozzák még az erősebb idegzetű emberekre is.

https://www.youtube.com/watch?v=hHjGtBnSv50

„Szeretnénk biztosítani minden szülőt arról, hogy a gyerekek biztonsága mindennél fontosabb számunkra, nagyon komolyan vesszük, épp ezért az iskolák környékére extra járőröket küldtünk ki. Szeretnénk ugyanakkor megkérni őket is, hogy figyelmeztessék a gyerekeket, hogy legyenek óvatosak. Fontos, hogy ha bármelyik gyerek furcsán viselkedő emberrel találkozik a környéken, azonnal jelentse a tanárainak, vagy a szüleinek, hogy ők értesíthessék a rendőrséget.” – mondta Dave Pate főnyomozó.

Bármilyen gyanús tevékenység esetén a kenti rendőrség elérhető a 101-es számon, vagy a 999-es segélyhívón.   Forrás: http://www.standard.co.uk/

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” colorscheme=”light” hide_cover=”1″ show_faces=”0″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”0″ small_header=”1″ hide_cta=”1″ ]  – Itt Like-old oldalunkat