Sokan vetkőztek deréktól lefelé alsóneműre a metrózás idejére 2015-ben is a No pants ont the tube ride, azaz a nadrág nélküli metrózás napjának alkalmából világszerte. Nem ártana nyáron is megismételni, hogy feldobjuk kicsit az unalmas hétköznapokat.

nadrág nélküli metrózás napja 3

A metrót igénybevevők vicces eseményeknek lehetnek ilyenkor tanúi, ugyanis sokan nadrág nélkül utaznak a metrón. Nem kell megijedni, nem őrültek meg, legalábbis a legtöbbjük remélhetőleg nem. Egyszerűen csak arról van szó, hogy ez a nap a nadrág nélküli metrózás világnapja, így a bevállalósabbak és a kevésbé szégyellősek hiányos öltözetben flangálnak a metrón a hideg ellenére.

nadrág nélküli metrózás napja 4

nadrág nélküli metrózás napja 5

Az utóbbi időszakban amúgy is sok a késés és a fennakadás a brit tömegközlekedésen, így legalább a várakozással töltött unalmas percek kicsit emlékezetesebbé válnak. Az egyébként januári eseményt sokkal egyszerűbb lenne megrendezni nyáron, amikor jobb az idő. Akkor lehet, hogy nem csak ezrek, de tízezrek is bátrabban ledobnák a ruháikat egy egész napra a metrón, és valami hihetetlenül vicces jelenséggé alakulna az egész, ami a briteket ismerve simán átterjedne az utcákra és a pubokra is.

nadrág nélküli metrózás napja 8

No_Pants_Day_4_NYC_2789124k

Az idei a 14. az évente megrendezett események sorában. 2002-ben egy Improv Everywhere nevezetű csapat találta ki, és azóta a világ számos nagyvárosában elterjedtté vált. Idén, a népszerű eseményen résztvevő embereket már több, mint 60 világvárosban lehetett látni Londontól New Yorkon át egészen Pekingig.

4nopantssubwayride2014

IMG_4342

A szervezők elmondása szerint az alsóneműt nem kell levenni (tehát nem Donald kacsázásról van szó), viszont a lábaknak meztelennek kell lenniük. Végezetül a gyakorlat végrehajtása akkor tökéletes, ha mindeközben valamilyen közömbös, átlagos tevékenységet végeznek (pl.: olvasás, beszélgetés, telefonnal szöszmötölés), ezzel jelezve, hogyan viselkednének egy átlagos napon.

nadrág nélküli metrózás napja 1

nadrág nélküli metrózás napja 2

Az évente megrendezésre kerülő esemény dátumát mindig decemberben szokták bejelenteni, így egyelőre nem tudhatjuk, hogy 2016-ban mikor lesz a következő, de itt kérhetünk róla értesítést.

article-0-1A98A09B00000578-182_634x437

nadrág nélküli metrózás napja 6

Itt csatlakozhatsz, Facebook csoportunkhoz, ami már 6,900 fős.

Így tudsz a mobilodon HuNglia ikont elhelyezni, amivel egyből eléred oldalunkat.

Itt tekintheted meg a HuNglia kupon akcióit.

Ha tetszett a cikk, itt Like-old oldalunkat:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”200″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”]

Forrás: http://www.standard.co.uk/news/transport/in-pictures-london-commuters-strip-off-for-no-pants-on-the-tube-day-9972394.html