Hogyan találjunk megfelelő partnert magyarként az Egyesült Királyságban? 1

Az Egyesült Királyság számos nemzet otthona; így a vegyes házasságok és párkapcsolatok itt igen elterjedtek – egy személy csatlakozhat magyar társkereső brit platformokhoz vagy egyéb szolgáltatásokhoz, hogy eltörölje a földrajzi határokat. A legújabb statisztikák szerint az összes házasság mintegy 12,7%-a etnikumok közötti, és ez a szám évről évre emelkedik. Számos szórakozási lehetőség (pl utazás, kulturális kikapcsolódás vagy online kaszinó és társasjátékok) közben találhatjuk meg életünk szerelmét vagy rövid távra a partnerünket.

Hogyan találjunk megfelelő partnert magyarként az Egyesült Királyságban? 3

Népszerű nemzet a magyar

Ha Európáról beszélünk a magyarok a 9. legismertebb nép, ami a saját országukon kívül is igen népszerűvé teszi őket. Hatalmas élmény magyar hölgyekkel randevúzni az Egyesült Királyságban. Miközben a hosszú távú kapcsolatokról beszél, egy férfi el sem tudja képzelni, milyen tökéletesek a magyarországi lányok a családi életben. Támogatóak, rokonszenvesek és gyengédek; eközben ezeknek a nőknek mindenük megvan ahhoz, hogy bármely területen sikeresek legyenek. Az ingyenes magyar társkereső oldalak lehetővé teszik egy híres ország történelmébe és kultúrájába való bekapcsolódást. Az ott született embereknek sok mondanivalójuk van. Továbbá tisztában vannak azzal, hogyan fogadják el a kihívásokat.

Az okostelefonok elterjedésével számos app is segíthet a pár találásban. A szigetország toleráns és befogadó az LMBTQ-emberek otthon érezhetik magukat és természetesen a partner kereséshez is rengeteg lehetőséget kínál: a Grindr és a Planetromeo használatával a meleg férfiak is találkozhatnak hasonló angol társaikkal szinte bárhol Angliában. Az online világ ezernyi alternatívát kínál a társkeresés mellett (pl.: online kaszinó).

A szakértők véleménye szerint a földrajzi határok hiánya az egyik legjelentősebb előnye az online társkereső szolgáltatásoknak. Egy személy bármely webhelyhez csatlakozhat, és hasonló gondolkodásúakkal találkozhat regionálisan és világszerte. Így nehéz megkülönböztetni néhány brit magyar társkereső oldalt.

Az  újonnan érkezők szívesebben csatlakoznak olyan népszerű szolgáltatásokhoz, mint a Badoo vagy a Tinder (mindkettőn azonos neműek is keresgélhetnek), ha magyar partnerrel randevúznak az Egyesült Királyságban. Az ilyen platformoknak nincs földrajzi korlátja, a regisztrált tagok száma meghaladja a 300-400 milliót.

Továbbá a magyarok előszeretettel nyitnak számlát a következő társkereső szolgáltatásokon: EliteSingles, eHarmony, Match.com. Amikor egy személy ilyen szolgáltatásokra regisztrál, van néhány hasznos tipp a kapcsolatok sikeressé tételéhez.

A hosszútávú kapcsolat a cél

Az új felhasználónak világosan meg kell értenie randevúzási céljait. A hosszú távú kapcsolatok a legelterjedtebb keresési jellemzők, de egy személy nyithat azért is fiókot, hogy új barátokat szerezzen. A legjobb magyar társkereső oldalak az Egyesült Királyságban segíthetnek az újonnan érkezőknek hasonló gondolkodású nőt vagy férfit találni, akik megoszthatják érdeklődési körüket és meglátogathatják egymást.

A magyar nyelv tanulása kihívást jelent; ezért, ha mi kezdeményezünk, akkor indítsunk angol nyelven, a későbbiekben közös pont lehet egymást oda-vissza tanítani vagy rávenni a szórakozási tevékenységekre, mint például színház-mozi vagy közös sportolás, illetve online kaszinó. Magyarországnak gazdag történelme van, tele hullámvölgyekkel; ezért hasznos lenne néhány érdekes történelmi tényt megvitatni. Egy ilyen gesztus pozitív első benyomást kelt rólunk. A magyar imádja a természetet; ezért teljes mértékben részt vesznek az utazásban. Ha van egy lehetőség ismerkedni emberekkel, akik randevúznának az Egyesült Királyságban, akkor a turizmus a legjobb téma a közös érdeklődésre. Más európai nemzetekhez képest függetlenebbek és egyedibbek; ezért történhet némi kulturális félreértés. Tartsa tiszteletben szokásaikat és kulturális sajátosságaikat, és próbálja meg jobban megérteni őket.

A magyarok arra törekszenek, hogy életük minden oldaláról elégedettséget szerezzenek; ezért a házasságok általában sikeresek. Számos brit társkereső oldal azt sugallja, hogy a magyarokkal való kapcsolatok sikeresek.

A fentiek alapján elmondhatjuk, hogy érdemes regisztrálni az ingyenes társkereső oldalakra Angliában (illetve előtte), és élvezze a kommunikációt másokkal, akiknek kulturális nézetei eltérnek a britektől. Nincs annál jobb, mint úgy kiutazni az országba, hogy várja valaki és talán együtt indulhatnak el közös életük felé.

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után