Fiatal lányt késeltek meg Londonban, és 3 másik holttestre bukkantak egy lakásban Manchesterben 1

Letartóztattak egy férfit, miután egy fiatal nőt halálra szúrtak London déli részén, Manchester városában pedig három holttestet találtak egy otthonban „megmagyarázhatatlan” körülmények között.

Fiatal lányt késeltek meg Londonban, és 3 másik holttestre bukkantak egy lakásban Manchesterben 3

A rendőrség kés által okozott sebekkel a testén találta meg a huszonévesnek hitt áldozatot, miután vasárnap este 9 óra után a Lambeth-i Clapham Road-on levő házhoz riasztották őket. A rendőrök és a mentők minden erőfeszítése ellenére a lány sajnos a helyszínen belehalt a súlyos sérülésekbe. A nyomozók jelenleg is azon dolgoznak, hogy azonosítsák az áldozatot és tájékoztassák a legközelebbi hozzátartozókat.

A helyszínen egy 27 éves férfit tartóztattak le gyilkosság elkövetésének alapos gyanúja miatt. Ő egyelőre őrizetben marad. Az említett férfi és az áldozat az elbeszélések alapján ismerték egymást – mondta a Scotland Yard szóvivője. A tervek szerint az áldozat boncolására kedden kerül sor. A halála körülményeinek vizsgálata továbbra is folytatódik, de egyelőre nem tisztázott.

Eközben Manchester városában 3 másik holttestre bukkantak egy lakásban. A mentősöket az észak-manchesteri ingatlanhoz hétfőn délután fél négykor riasztották. A rendőrséget a mentősök hívták ki a helyszínre az Oldham-i Failsworth városában, miután a három ember holttestét megtalálták. A rendőrség szóvivője közölte az incidens kapcsán, hogy a három áldozat halálának oka egyelőre ismeretlen, és a vizsgálatok jelenleg is folyamatban vannak.

Fiatal lányt késeltek meg Londonban, és 3 másik holttestre bukkantak egy lakásban Manchesterben 4

A rendőrség, a tűzoltók és a mentők is a helyszínen voltak hétfő este. „Fogalmunk sem volt akkor még, hogy mi történhetett, de nagyon sok rendőr, mentőautó, és tüzoltó is kint volt a helyszínen.” – nyilatkozta az egyik a közelben lakó személy, aki valamikor délután 5 óra magasságában sétált el a helyszín mellett.

Fiatal lányt késeltek meg Londonban, és 3 másik holttestre bukkantak egy lakásban Manchesterben 5

Forrás

Megosztás