Egy férfi berohant Károly király kocsija elé az út közepére 1

Egy férfi igen kellemetlen helyzetbe hozta az új király biztonsági embereit, amikor Károly király autója elé ugrott.

Egy férfi berohant Károly király kocsija elé az út közepére 3

A felvételen az látható, ahogy a férfi a Rolls Royce mellett fut az A40-es úton Nyugat-Londonban, majd hirtelen berohan az úttest közepére. Az első ülésen ülve a király testőrségének egyik embere reagálni látszik a veszélyre, és rögtön riasztja a mögötte haladó Range Roverrel érkező biztonsági csapatot.

Két királyi testőr erre reagálva hirtelen kinyitja az egyik jármű ajtaját, készen arra, hogy akcióba lendüljenek és a földre vigyék a férfit. De úgy tűnik, csak egy fotót akart a történelmi pillanatról.

A fickó ekkor gyorsan előkapja a telefonját, hogy rögzítse a lassan elhaladó autót, és hagyja, hogy a biztonsági csapat fellélegezzen, hisz semmi rosszban nem sántikált. Charles a fővároson kívüli RAF Northolthoz igyekezett éppen, hogy onnan Skóciába repüljön.

Az új király tegnap a Westminster Hallban mondott beszédet, ahol megköszönte a parlamenti képviselőknek és a Lordok Házának a részvétét. Charles William Shakespeare-t idézte, amikor „önzetlen” édesanyja figyelemre méltó örökségét írta le.

Más kínos pillanat is volt azonban a királynő halála óta ami kellemetlen szituációt idézett elő:

András hercegnek pedig nemrég keményen beszóltak, amikor csatlakozott testvéréhez, Károly királyhoz az anyjuk koporsója mögötti körmenetben. A kegyvesztett yorki herceg, aki visszalépett királyi feladataitól, miután kiderült, hogy jó kapcsolatot ápolt Jeffrey Epsteinnel, a királlyal együtt követte a királynő koporsóját szállító halottaskocsit, amint az lassan haladt lefelé az edinburghi Royal Mile-on.

„Andrew, maga egy beteg öreg ember” – kiáltotta valaki a sűrű embertömegből, miközben a herceg elhaladt mellette. A közösségi médiában közzétett felvételeken az is látszik, ahogy a felháborodott gyászolók a rendőrök kezébe nyomják a tüntetőt. A rendőrök a földre vitték, majd elrángatták a fémkorlátoktól. Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után