A UK Paintball által nemrégiben meghirdetett különleges pozícióra a világ minden tájáról özönlenek a jelentkezők.

891097-001

A brit céget azután lepték el a jelentkezők, hogy meghirdettek egy pozíciót „Human bullet impact tester” néven, ami lefordítva élő lövedék becsapódás tesztelő. A feladat nem más, mint élő céltáblaként mászkálni, különböző testhelyzeteket felvenni és tűrni, hogy szitává lőjenek.

A UK Paintball ezért a munkáért évente 40,000 fontot hajlandó fizetni (pro-rata). A feladat természetesen nem való minden embernek, ezért leginkább olyanok jelentkezését várják, akik nem félnek, nem ijedősek és a fájdalomtűrésük szintje kiemelkedően magas.

A Paintball szolgáltató cég 60 helyen működik Nagy-Britannia területén. A legtöbb jelentkező Indiából, az USA-ból, Kanadából és Horvátországból származik.

Justin Toohig, a cég tulajdonosa elmondta, hogy nem számítottak ilyen mennyiségű jelentkezőre, amikor a pozíciót meghirdették.

A jelentkezők rengeteg vicces és ötletes indoklással álltak elő. Volt, aki arra hivatkozott, hogy kövér és ezért kevésbé fáj, ha eltalálják és könnyebb célpont is egyben. Volt, aki a sport iránti elhivatottságát hangsúlyozta, és volt olyan, aki csak ennyit írt:

„Egy rögbi játékos vagyok, régebben pedig rendszeresen airsoftoztam védőfelszerelés nélkül. Ha kell, gond nélkül szétfejelek egy görögdinnyét!”

A tulajdonos azt nyilatkozta, hogy szinte lehetetlen ennyi ember közül kiválasztani egyet, aki egyértelműen jobb a többinél, ezért egy X-Factor típusú válogatóban gondolkozik a legjobb 10 jelölt közt.

Ha máskor is szeretnél friss, angliai magyaroknak szóló híreket olvasni, nyomj egy Like-ot:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”180″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″ ]

Csatlakozz facebook csoportunkhoz: https://www.facebook.com/groups/319485078225041/

Forrás: http://metro.co.uk/2015/01/02/paintballing-company-receives-10000-applications-for-human-paintball-testing-job-worth-40k-per-year-5007724/