Az életüket kockáztatva akadályoztak meg egy rablást a járókelők: 3 embert késeltek meg a támadók London belvárosában 1

Videofelvételek kerültek elő arról a döbbenetes jelenetről, amikor négy járókelő kockáztatta az életét, hogy segítsen megállítani egy telefonrablást fényes nappal Londonban.

Az életüket kockáztatva akadályoztak meg egy rablást a járókelők: 3 embert késeltek meg a támadók London belvárosában 3

Három ember kórházba is került, miután tegnap reggel 9 óra 45 perckor összetűzésbe keveredtek egy álarcos bandával, akiknél kés is volt, a londoni Bishopsgate-nél. A közösségi médiában közzétett felvételen két elektromos kerékpáros férfi látható, akik megpróbáltak kirabolni egy gyalogost, amelyet követően verekedés tört ki a Bishopsgate 22. szám alatt.

A magasabbik gyanúsítottnak a verekedés közepette a bűntársa adott át egy pengét, pillanatokkal azelőtt, hogy egy járókelő a földre rántotta volna. Az egyik járókelő, aki a kirabolt személy segítségére sietett többször is megpróbálta ütésekkel a földre vinni a biciklis rablók egyikét, míg egy másik személy hátulról ugrott rá többször is, hogy leterítse.

Egy harmadik, lila kabátot viselő személy aztán bátran szintén a rablók elé vetette magát, miközben a dulakodás az utca teljes szélességében folytatódott. Őt vélhetően ekkor vágták meg. Egy negyedik személy is beszállt a biciklis banda megfékezésére tett kísérletbe, aki pedig nem hagyta, hogy az egyikőjük a biciklijén elmeneküljön a helyszínről.

Az egyik támadót egy taxinak is nekilökték, aki ezután egy pillanatra a földre zuhant. A 36 éves kerékpáros, Toby Hamand, aki az egyik gyanúsított biciklijének kerekét megakasztotta, hogy ne tudjon elmenekülni, azt mondta, hogy a magasabbik támadó egy 6 cm-es késsel hadonászott.

A Telegraphnak ezt mondta a történteket követően: „Az öklében tartotta a kést, és felemelte a kezét, hogy megmutassa nekem, és én ekkor azt mondtam magamban: „Rendben, akkor ennek a közelébe se megyek”.

„Ugyanakkor, azért jó érzéssel tölt el, hogy az emberek bekapcsolódtak. Az ott lévő járókelők közül voltak legalább, akik nem hagyták, hogy a rablás csak úgy megtörténjen.”

A rendőrség elmondása szerint legalább két gyanúsítottat keresnek a Liverpool Street állomás mellett történt incidenssel kapcsolatban. A gyanusítottakat egyelőre nem sikerült kézre keríteni.

Steve Heatley főfelügyelő, a londoni városi rendőrségétől azt mondta: „Három késelésről érkezett bejelentés Bishopsgate-nél reggel 9.46-kor, a rendőrök 9.51-kor értek a helyszínre. A londoni mentőszolgálat három áldozatot egy közeli kórházba szállított ahol ellátták a sebeiket; szerencsére egyiküknek sincs életveszélyes sérülése.”      Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után