A helyszínen lévő szemtanúk együttes erővel mentették meg azt a biciklist, aki egy közúti balesetben csütörtök este egy londoni emeletes busz alá szorult.

busz mentes

A balesetet végignéző járókelők körülállták, majd megemelték a buszt, hogy az alá szorult biciklist ki tudják szabadítani a jármű alól. Az eset Walthamstow-ban történt a csütörtök esti csúcsforgalomban, amikor egy 212-es busz a Hoe Street-nél elütött egy egykerekű biciklin bicikliző férfit.

A férfit a biztos halálból mentette meg a gyorsan reagáló tömeg. Ilyen összefogásra ritkán látunk ennyire szép példát, egy szerencsétlenül járt ember megmentésére.

A szemtanúk beszámolói alapján vagy 100, a környéken lévő ember sietett mindenhonnan a bajba jutott biciklishez, akik közül többen a környező éttermekből szaladtak ki az utcára segíteni.

https://www.youtube.com/watch?v=vzsrGw5OVUA

“Lenyűgöző látvány volt. Senki nem habozott egy percet sem, hogy segítsen a busz megemelésében. Mindenki együtt sietett a férfi segítségére. Igazán szép volt látni, még egy ilyen szörnyű baleset kellős közepén is.” – nyilatkozta Kyra Sam, aki a helyszínen volt a baleset idején.

bus-crash

A biciklist súlyos sérülésekkel azonnal egy közeli kórházba szállították, de az állapota továbbra is életveszélyes.

hoestreet

Új szolgáltatásunk – Tekintsd meg kedvezményeinket: https://hungliaonline.com/shop/

Ha máskor is szeretnéd angliai magyaroknak szóló híreinket olvasni, nyomj egy Like-ot:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”250″ box_height=”80″ colorscheme=”light” show_faces=”0″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”]

Csatlakozz facebook csoportunkhoz: https://www.facebook.com/groups/319485078225041/

Forrás: http://www.standard.co.uk/news/london/incredible-moment-crowd-of-bystanders-lift-bus-to-free-trapped-cyclist-in-walthamstow-10283901.html