£37,000-ot fizetett egy 4 fős társaság a vacsoráért az internetes sztár Salt Bae londoni új éttermében 1

Egy négyfős asztaltársaság a Knightsbridge-i új Nusr-Et Steakhouse-ban állítólag több mint 37 000 fontot hagyott ott az étteremben a múlt héten egyetlen étkezésért.

£37,000-ot fizetett egy 4 fős társaság a vacsoráért az internetes sztár Salt Bae londoni új éttermében 3

Ha hinni lehet a közösségi oldalakra felrakott fényképnek, akkor a számla egészen pontosan £37,023.10 volt, amiből egyébként majdnem 5000 font volt a szervízdíj, és tetemes összeg folyt el a borokra is azon a meglehetősen drága pénteki napon.

Míg az étterem többek közt az igen drága steak-jeiről ismert, (Gemma Collins pl. több mint 1400 fontot költött az övére) a szomjas négyes csak egy aranybevonatú Tomahawk steak-et rendelt mindössze 850 fontért, és csak néhány köretet. Fura módon 20 baklavát is rendeltek maguknak, aminek az ára összesen 600 fontra rúgott.

Baklava ide vagy oda, az étel alig került valamibe a számla végösszegéhez képest, mindösszesen ugyanis 1536 fontot költöttek a finom falatokra, a szervízdíjat sem számolva. Az összes többi pénz üdítőre és borra ment el. 37,000 font az forintba átszámolva egyébként durván 15.7 millió Ft.

£37,000-ot fizetett egy 4 fős társaság a vacsoráért az internetes sztár Salt Bae londoni új éttermében 4

A csapat először 9100 fontért rendelt egy üveg 1996 -os Petrus -t, a híres merlot -ot a bordeaux -i Pomerolból, majd két üveggel megittak egy későbbi Petrus évjáratból, a 2003 -asból, darabonként 9950 fontért. A meglehetősen szomjas négyes ezt követően ezt a három üveg bort két üveg 2006-os Dom Pérignon Rosé-val öblítette le, amelyet a Nusr-Et Steakhouse palackonként 810 fontért árul. Végül vettek azért 3 palack vizet is, egyenként 9 fontért, és ne felejtsük el a 11 fontos Red Bull-t sem.

A redditről azóta törölték a posztot, de még előtte rengetegen kommenteltek alá.

„Miért teszik közzé az emberek a számlát egy sz*r étteremből? Mi értelme van azt hangoztatni, hogy „gazdag vagyok, de nagyon hülye és nincs jó ízlésem sem” – írta az egyik morcos kommentelő.

A hónap elején megnyílt étterem egyébként eléggé reflektorfénybe került, viszont jóval több eddig a negatív kritika róla, mint a pozitív. Többen az árakat, és az ár érték arányt kritizálták, de volt olyan is, aki nemes egyszerűséggel unalmasnak nevezte a helyet. A hely egyébként a hírek szerint több pozícióba is alkalmazottakat keres…        Forrás

HUNPARCEL MÁR 2013-ÓTA. KÖLTÖZTETÉS ANGLIA ÉS MAGYARORSZÁG KÖZÖTT MINDKÉT IRÁNYBA, HETENTE, CSOMAGSZÁLLÍTÁSOK MÁR £33-TÓL WWW.HUNPARCEL.COM

Magyar Ügyvéd Angliában – Kártérítési Igények Személyi Sérüléses Balesetek Vagy Orvosi Műhibák Után