2 éves kislányt találtak egy folyóban megtalált kocsiban egy brit kisvárosban 1

Egy két éves kislányt mentettek ki egy folyóban talált autóból Wales területén, nemsokkal azután, hogy egy nő jelentette a rendőrségnek, hogy elvitték a kocsiját, benne a kislányával. Sajnálatos módon a kislány életét már nem tudták megmenteni az orvosok.

2 éves kislányt találtak egy folyóban megtalált kocsiban egy brit kisvárosban 3

Kiara Moore még csak 2 éves volt és egy Cardiffban lévő kórházban vesztette életét, annak ellenére, hogy az orvosok mindent megpróbáltak, hogy megmentsék. A gyermeket hétfőn mentették ki a hatóságok egy autóból, amit a Teifi folyóban találtak meg, a tengerparti Cardigan városában.

Egy nő nemsokkal korábban jelentette a rendőrségnek, hogy a kocsiját elvitték, úgy, hogy a kislánya még benne ült a hátsó ülésen. A helyi rendőrség nyomozást indított az ügy kapcsán.

Amit eddig tudni lehet az incidensről, az az, hogy a rendőrségnek az eltűnt autót délután 15:30 körül jelentették, és az ezüstszínű Minit nagyjából másfél órával később, délután 5 után nemsokkal találták meg a folyóban.

2 éves kislányt találtak egy folyóban megtalált kocsiban egy brit kisvárosban 4

A környéket természetesen a rendőrség azonnal lezárta és a területet ellepték a rendőrök, amíg a helyszínelés tartott. „Sajnálatos módon, megerősítjük, hogy a két éves Kiara Moore az éjszaka folyamán életét vesztette a Cardiff-i University Hospital nevű kórházban, nemsokkal azután, hogy egy, a Teifi folyóban talált járműből sikerült őt kimenteni. Kiara szüleinek szakértők segítenek a történtek feldolgozásában.” – írta ki a helyi rendőrség a Twitter oldalára kedd reggel.

2 éves kislányt találtak egy folyóban megtalált kocsiban egy brit kisvárosban 5

Kiara pont egy hét múlva ünnepelte volna harmadik születésnapját. A kislány apukája, Jet Moore ezt írta ki egy Facebook posztban:

„Mindenkinek köszönjük a segítséget és a támogatást. Óriási köszönet a rendőröknek, akik a folyóba ugrottak, és a mentősöknek mindazért amit tettek. Sajnos Kiarának csak egy ilyen rövid, de fantasztikus élet jutott.”

2 éves kislányt találtak egy folyóban megtalált kocsiban egy brit kisvárosban 6

A családnak egy szabadtéri tevékenységeket szervező vállalkozása van, amelynek az irodája pont a folyó mellett található, ahol a kocsit utoljára látták.

A rendőrség szerint a jármű valamikor 15:30 és 16:50 közt kerülhetett a folyóba. Jelenleg arra még nem derült fény, hogy ki vezethette a kocsit, aminek következtében a jármű a vízben kötött ki. Az autót és vele együtt a gyermeket összesen vagy 30-an keresték mentősök, rendőrök és a parti őrség emberei. A keresés és a helyszínelés még az autó és a kislány megtalálása után is órákon át folyt a környéken.     Értesülj az angliai hírekről azonnal, facebookon való keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd a csatlakozásra  Forrás

Megosztás