Sokan élünk idekint Nagy-Britanniában, és ahányan vagyunk, annyiféle dolgot tervezünk, csinálunk, vagy éppen nem csinálunk. Tekintsétek meg az Angliai Magyar Sztorik első epizódját.

dsc_0012

Ennek a videósorozatnak az a célja, hogy egyszerű emberek sztorijait, életét mutassa be a többi idekint, vagy Magyarországon élő honfitársunknak.

Fontosnak tartjuk, hogy akik kijöttek, minél többet érjenek el az életben, azonban nagyon sokan vagyunk, akik valahol megrekedtünk út közben. Arra gondoltunk, hogy ha egyszerű, átlagos kint lakó emberek történeteit ismeritek meg, talán erőt, motivációt találtok, esetleg ötletet meríthettek, hogy hogyan tovább. Nem utolsó sorban abban is bízunk, hogy egy összetartó közösség kovácsolható idekint, és az egymástól való távolságtartás helyett a többiek segítésére kezdjük el fektetni a hangsúlyt.

Köszönjük, hogy megnéztétek! Reméljük tetszett, mert ha igen, akkor lesz még sok ilyen, egyre újabb és érdekesebb témákkal. Ha van ötletetek, vagy szívesen elmesélnétek a ti sztoritokat, esetleg bemutatnátok cégeteket, keressetek meg bennünket emailben ([email protected]).

Ha szeretnétek nyomon követni a további részeket, iratkozzatok fel Youtube csatornánkra.

[fblike]

Ugrás a HuNglia főoldalára