Egy figyelmetlen, bámészkodó fotós hátat fordított a közeledő brit királyi testőrség menetének, és még az útjukat is elállta. Valószínűleg megtanulta, hogy ilyet többet nem érdemes csinálni.

keway

A videón jól látható, hogy az alakzatban menetelő testőrség útjában álló fotós figyelmét valami teljesen elterelte pár pillanatra. Ez éppen elég volt ahhoz, hogy a gyorsvonatként érkező menetelő katonák egyszerűen legázolják. Ők ugyanis egy civil kedvéért nem lassítanak.

A férfi flippergolyó módjára pattog ki a képből a katonák között. Csak amikor már a baj megtörtént, akkor kiált föl az egyik katona, hogy „Make Way”, azaz „El az útból”. Miután az őrség elhaladt, tisztán hallható, hogy az egyik ott álldogáló néző jó hangosan le is hülyézi a figyelmetlen férfit.

Mielőtt elsodorják a férfit, hallható, hogy a nő szól neki, hogy vigyázzon és álljon arrébb, de az úriember igen lassú reakcióidejének köszönhetően már nem tudja elkerülni a komikus helyzetet.

Ne felejtsetek el ezen túl alaposan szétnézni, ha közelednek a királynő testőrei, mert nem fognak kérlelni, hogy menj arrébb! A videót 2 nap alatt már több mint másfél millióan megnézték. Ha tetszett, oszd meg te is ismerőseiddel.

ÚJ – Mobilodról mostantól 1 érintéssel elérheted weboldalunkat a HuNglia ikonnal

Vásárolj olcsóbban a HuNglia kuponjaival 

Facebook csoportunk 

Ha érdekesnek vagy hasznosnak találtad, nyomj egy Like-ot:

[efb_likebox fanpage_url=”https://www.facebook.com/hunglia.magyarok” fb_appid=”” box_width=”500″ box_height=”200″ colorscheme=”light” show_faces=”1″ show_header=”0″ show_stream=”0″ show_border=”1″][email-subscribers namefield=”NO” desc=”Hírlevelünkhöz email címed megadásával csatlakozhatsz” group=”Public”]

Forrás: http://www.standard.co.uk/news/london/video-of-queens-guards-ploughing-into-stupid-man-who-wandered-into-their-path-goes-viral-10324973.html