Szuperritka haláleset Londonban: 27 emelet magasból lezuhanó ablak csapott agyon egy férfit az utcán 1

Egy férfi szörnyet halt, amikor egy ablak tokostól kiszakadt, és a 27. emeletről ráesett és agyoncsapta London belvárosában.

Szuperritka haláleset Londonban: 27 emelet magasból lezuhanó ablak csapott agyon egy férfit az utcán 3

Az üveg ablakelem, ami kiszakadt a helyéről, egy luxus lakosztály egyik ablaka volt a Temze folyó partján található egyik igen magas lakóépületben.

A szörnyű baleset az Albert Embankmenten történt a keddi nap folyamán. Az áldozat, akit eddig még hivatalosan a rendőrség nem nevezett meg, a hírek szerint azonnal életét vesztette, amikor az ablak ráesett.

Szuperritka haláleset Londonban: 27 emelet magasból lezuhanó ablak csapott agyon egy férfit az utcán 4

Az elbeszélések alapján annyit lehet még tudni, hogy nagy valószínűséggel az egyik közeli építkezésen dolgozott, és legnagyobb szerencsétlenségére pont a legrosszabbkor sétált el a magas lakótömb alatt.

Az arra járók a rendőrséget és a mentőket is riasztották, valamikor délelőtt 11 óra magasságában, azonban a mentősök sajnos a kiérkezésük után azonnal halottnak nyilvánították a baleset áldozatát.

Szuperritka haláleset Londonban: 27 emelet magasból lezuhanó ablak csapott agyon egy férfit az utcán 5

Az üveg panel nagyjából 80 métert zuhanhatott a becsapódás előtt, és ahogyan az a képeken is látszik, a The Corniche épülettömbjének legfelső emeletéről szakadt ki. A Temze déli partján található épületkomplexumban egyébként egyes luxusapartmanok ára eléri a 6 millió fontot is.

Szuperritka haláleset Londonban: 27 emelet magasból lezuhanó ablak csapott agyon egy férfit az utcán 6

„A rendőrséget és a mentőket délelőtt 10:42-kor értesítették, hogy egy ember súlyosan megsérült Albert Embankmentnél.” – nyilatkozta a Scotland Yard szóvivője.

A férfi hozzátartozóit még nem értesítették a történtekről. A rendőrség egyelőre azt próbálja kideríteni, hogy milyen okból szakadhatott ki az ablakelem a helyéről, és hogy a luxus apartmanban ekkor tartózkodott-e valaki.     Értesülj az angliai hírekről azonnal, facebookon való keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd a csatlakozásra   Forrás

Megosztás