A Ryanair is beállt a Black Friday alkalmából és azt követően akciókat hirdetők sorába – és nem is akármilyen akciókkal. Jegyek kaphatók tömegével egyes helyekre alig 3 fonttól.

ryanair

A fapados légitársaság szuper olcsón árul jegyeket Európa számos pontjára. Az akció decemberi és januári járatokra szól, viszont sietnünk kell, ugyanis november 29-én éjfélig érvényesek ezek az árak. Szóval lényegében majdnem ingyen osztogatják a jegyek egy részét.

Az akciós járatok amik az angliai magyarokat érinthetik a londoni Stansted és Luton repterekről, valamint Edinburghból és Newcastle-ből is indulnak. A Stansted reptérről például Ukrajnába, Norvégiába, Svédországba, Spanyolországba, Németországba, Franciaországba, vagy akár Lengyelországba is utazhatunk csupán kevesebb, mint 10 fontért a kedvezmény erejéig. A Lutonról a hiperolcsó úticélok között van Írország, Spanyolország, és Olaszország, de Dániába is elmehetünk 12 fontért.

A légitársaság összesen 100 ezer helyet kínál akciósan, azonban nem árt sietni, mert ez az elképesztő akció csütörtök éjfélkor befejeződik. Az akció nagyon jó lehet mind azoknak a magyaroknak, akik Angliából szeretnének hazalátogatni az ünnepek előtt vagy után, és azoknak is, akiknek a rokonai szívesen jönnének látogatóba a decemberi karácsonyi forgatag idején.

Manchester városából 10 font alatti áron találunk jegyeket az alábbi országokba: Írország, Portugália, Hollandia, Németország, Spanyolország és Belgium. Találunk hasonlóan olcsó jegyeket Edinburgh, Birmingham, Liverpool, Gatwick, és East Midlands repterekről is szép számmal, úgyhogy érdemes körbenézni.

Magyarországra….

is vannak jegyek olcsón, Stanstedről például 15 fontért már van jegy Budapestre. East Midlandsről pedig £16.65 a fővárosba a legolcsóbb jegy. Természetesen nem Karácsony környékén mert az most is drága de azért érdemes egy kicsit kutatni.

Magyarországról…

Budapestről 3000 Ft-ért vagy kevesebbért eljuthatunk Belgiumba, Németországbsa, Dániába vagy épp Olaszországba. De vannak olcsó jegyek Londonba is 5000 Ft alatti áron és úgyszintén hasonló összegért elmehetünk Párizsba vagy Rómába is.

Itt a 2 link a repjegyekhez:   EGYIK    /     MÁSIK

Így ha magunkat szeretnénk meglepni egy téli kiruccanással, vagy tudjuk, hogy a szeretteink nagyon örülnének egy utazásnak a fa alatt, itt az ideje lecsapni ezekre az akciókra.    Értesülj az angliai hírekről azonnal, facebookon való keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd a csatlakozásra   Forrás