Sminkes és Fodrász tanfolyam Díjmentesen Londonban, magyaroknak 1

VTCT 3. szintű Diploma s Színház, Speciális Effektusok, valamint Fodrászat és Média Make-up témakörökben (QCF)

  • Légecset (retus pisztoly) alkalmazása az arcra a smink ellfedésére
  • Média make-up
  • Paróka beillesztése és fésülése
  • Divat és fényképészeti make-up ügyfelek kiszolgálása és kommunikáció a kozmetikai és ehhez kapcsolódó iparágakban
  • Az egészségügyi és biztonsági eljárások nyomon követése és fenntartása a szalonban Protézisek és vendéghaj (tupé) sapkák alkalmazása
  • Póthaj szolgáltatások nyújtása
  • Női hajvágás különböző hajviseletek készítésére
  • Menyasszonyi fodrászat

Kinek szól ez a minősítés?

14509745746520

VTCT 3. szintű Diploma s Színház, Speciális effektusok valamint Haj  és Média make-up témakörökben (QCF) egy technikai szintű képesítést ad azok számára, akik alkalmazottként, vagy önálló vállalkozó make-up művészként előadókkal színházi vagy média sminkesként kívánnak dolgozni magas szakmai színvonalon fodrász és make-up szolgáltatásokat nyújtva az előadóművészetek, valamint a divat és fotózási iparágakban.

Ez a minősítés a fodrászati ​​és kozmetikai kezelés Országos Szakmai Szabványán (NOS) alapul, és az Egyesült Királyság vezető szépségápolási kezelés szakmai szövetsége (The British Association of Beauty Therapy and Cosmetology – BABTAC)  elismeri, mint a célnak megfelelőt tanulóknak hivatásos színházi média sminkes pályára történő felkészítésére.

Erre a minősítésre a 2. szintű haj vagy kozmetikai minősítés megszerzésével és/vagy sikeres ügyességi teszttel,  valamint interjúval lehet bejelentkezni.

Miért ez a minősítés a legmegfelelőbb?
Ez a minősítés a két színházi haj és a média make-up VTCT képesítés egyike. Ez a minősítés magasabb, mint a 3. szintű VTCT  diploma Divat, Színház és Média Haj és Make-Up szakágakra. (QCF). Mindkét képesítés jogosítja a tanulókat professzionális média make-up művészként való munkára, de ez a minősítés több egység teljesítését követeli meg a tanulóktól, és szélesebb körű technikai készségeket fejleszt ki.

Ezért ez a minősítés leginkább alkalmas azoknak a tanulóknak, akik a  Tanulmányi program nagy részében a hajra és a média sminkre szeretnének összpontosítani.. Ezzel szemben a VTCT 3. szintű diploma Divat, Színház és Média Haj és Make-Up tanulmányok minősítés (QCF) inkább azoknak a tanulóknak felel meg, akik a 3. szintű technikai szint végzettséget más kisebb képesítésekkel együtt szeretnék megszerezni.

Mire terjed ki ez a minősítés?
Ezt a minősítést kifejezetten a 16-19 éves korosztálynak tervezték, amely épít a meglévő tudásra és a  média fodrászati és kozmetikai készségekre, és technikai készségek nagyobb repertoárját fejleszti ki, hogy felkészítse a tanulókat professzionális színházi média sminkes művészi pályára.. A tanulók tudásukat kiértékelthetik egy valós vagy valószerű munkakörnyezetben.

Ez a minősítés tartalmazza az összes szükséges elemet a professzionális színházi média sminkesként való hatékony tevékenységhez, többek között: az egészségügyi és biztonsági rendszabályok; ügyfelekkel való foglalkozás és kommunikáció; légecset smink az arcon; álcázó make-up; média make-up; divat és fényképészeti make-up; fodrászat és műhaj  elkészítése és  protézis darabok és tupék alkalmazása tantárgyakat. Ezen egységek mindegyike kötelező.

A hallgatók tovább fejlesztik tudásukat és készségeiket számos választható speciális egység segítségével is, ezek a következők: kis protézis darabok, és tupék készítése; arc- és test-festő művészet; fantázia frizura tervezés; gyártáshoz művészeti tervezés; szempilla és szemöldök kezelések és 2D vizuális kommunikáció – a választható egységek teljes listája a tanuló Record of Assessment könyvben található (RoA) (specifikáció). Ez a minősítés-struktúra biztosítja a tanulók számára a rugalmasságot, hogy tervezett karrier pályájuktól függően fejlesszék  tudásukat, a megértést és készségeiket, mint professzionális színházi média sminkes művészek.

Mi lehet ezen minősítés eredménye?

A tanulók, akik ezt a minősítést megszerzik, jogosultak lesznek a British Association of Beauty Therapy and Cosmetology (BABTAC) tagságára.

Karrier lehetőségek a színházi média sminkesek számára a következők:
– előadóművészek professzionális sminkesei
– Színház, film, nyomtatott média, fotóstúdiók
– Kozmetikai és/vagy fodrász szalonok
– Független / önálló / mobil / otthoni munkahelyek
-Nemzeti Egészségügyi Szolgálat
– termék gyártása és oktatás
– kórházak /beteg-gondozó otthonok

E minősítés elsődleges célja, hogy előkészítse a tanulókat a profi színházi média sminkesként történő munkára, de a tanulók dönthetnek úgy, hogy tovább fejlesztik képességeiket magasabb szakképesítést szerezve a 4. szinten: ezek a következők:
– VTCT 4. szint Szalon Menedzsment  Bizonyítvány (QCF)
– VTCT 4. szint Szalon Menedzsment Diploma (QCF)
-VTCT 4. szint Haj- és Fejbőr Szolgáltatások Specialistája (QCF)
– VTCT 4. szint Hajszín Korrekció Bizonyítvány (QCF)
– VTCT 4. szint Felsőszintű Hajformázó Díj (QCF)

Megosztás