Saját otthonában késelték meg a 4 gyerekes anyukát Angliában 1

A rendőrség elfogott és gyilkossággal vádolt meg egy férfit, aki minden valószínűség szerint késsel gyilkolt meg egy négy gyerekes családanyát. A nőt akkor kezdték keresni, amikor délután nem ment el a gyerekeiért az iskolába.

Saját otthonában késelték meg a 4 gyerekes anyukát Angliában 3

Dana Abdullah a gyanúsított férfi neve, akit a 32 éves Avan Najmadeen megölősővel vádol a rendőrség. Az eset pár nappal ezelőtt történt a hétfői nap folyamán Stoke On Trent területén, ami egy kisebb város Birmingham városától északra.

A 35 éves feltételezett elkövetőnek a szombati nap folyamán lesz jelenése a North Staffordshire-i bíróságon. A gyilkosság kapcsán a hatóságok két másik férfit is őrizetbe vettek, akik mind a ketten 33 esztendősek. Az egyikőjüket azóta már elengedték, és nem indult ellene eljárás, míg azt, hogy a másik személynek volt-e bármi köze a gyilkossághoz, még mindig vizsgálja a helyi rendőrség.

A helyi rendőrség arra kért mindenkit, hogy akik ismerik a vádlottat, az áldozatot, vagy rendelkeznek bármiféle hasznos információval az eset kapcsán, azok vegyék fel a kapcsolatot a hatóságokkal.

A gyerekek tanárai jelezték először, hogy valami nincs rendben, amikor iskola után Ms Najmadeen nem jelent meg, hogy hazavigye őket. A legkisebb gyerek alig négy éves, míg a legidősebb is csak 11 múlt. Ezt követően a rendőrök késő délután, olyan 5 óra magasságában hatoltak a nő lakásába, ahol megtalálták, de sajnos az életét már nem tudták megmenteni, mivel a rendőrök megérkezésekor már halott volt.

Az anyuka testén, amikor megvizsgálták, több kés által okozott szúrt sebet találtak.

Saját otthonában késelték meg a 4 gyerekes anyukát Angliában 4

A szomszédok értetlenkedve álltak az eset előtt. Többen is elmondták, hogy a nő alig két hónapja költözött be a három hálószobás ingatlanba, és az utóbbi időben a lakás berendezésével volt elfoglalva.

„Nagyjából 12 héttel ezelőtt költöztek be. Beszéltem vele párszor, és rendes lánynak tűnt. Utoljára pénteken láttam, amikor a gyerekeket vitte iskolába reggel. A hétvégén nagy volt a csend így azt gondoltam, hogy biztos a gyerekek valahol máshol töltik.” – mesélte az egyik szomszéd, a 66 éves David.

„Az utóbbi időben nagyon el volt foglalva a ház belső dekorálásával, miközben a négy gyerek meg rendszerint az udvaron játszott. Semmi baj nem volt velük, sosem hangoskodtak, és nem is láttam sose semmit, ami aggasztó lett volna. Néha láttam egy férfit a háznál, de az nem derült ki számomra, hogy ő volt-e a párja, vagy csak valami ismerős. Akkor tudtam meg mi történt, amikor a rendőrautók és a mentők ellepték a környéket. Most folyamatosan csak arra tudok gondolni, hogy mi lesz szegény gyerekekkel.” – mesélte egy másik szomszéd, aki nem szerette volna, ha a nevét nyilvánosságra hozzák.     Értesülj az angliai hírekről azonnal, facebookon való keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd a csatlakozásra   Forrás

Megosztás