Négy jármű gázolt el egy nőt Londonban egymás után, és egy sem állt meg 1

Két teherautó és két gépkocsi ütött el egy nőt Dél-Londonban és egyik sofőr sem állt meg segíteni.

Négy jármű gázolt el egy nőt Londonban egymás után, és egy sem állt meg 3

Az áldozat az elbeszélések alapján a 20-as évei végén, vagy a 30-as évei elején lehetett. Épp egy zebrán sétált keresztül hétfő reggel folyamán Tulse Hillnél, London déli felén, amikor egy teherautó elgázolta.

A szemtanúk és a rendőrség beszámolói alapján ezt követően még egy teherautó majd két személyautó is nekihajtott. A rendőrség szóvivője azt mondta, egyik sofőr sem állt meg segíteni a szerencsétlen hölgynek.

Négy jármű gázolt el egy nőt Londonban egymás után, és egy sem állt meg 4

Reggel 6:50-kor érkezett be a segélyhívás a mentőkhöz és a rendőrséghez, akik azonnal a helyszínre siettek a Norwood Roadon lévő kereszteződéshez.

A kiérkező mentősök a helyszínen megpróbálták ellátni a balesetet szenvedett nő  sérüléseit, sajnos azonban azok túl súlyosak voltak, így nemsokkal később még ott a helyszínen halottnak nyilvánították.

A holttestet egyelőre nem tudták még azonosítani, így a hozzátartozókat sem értesítették.

Az incidens kapcsán nyomozás indult és az ügyre rállított Alastair Middleton nyomozó arra kért mindenkit, akik látott bármit is, hogy tegyen tanúvallomást a rendőrségen. Továbbá a négy jármű sofőrjeit pedig arra szólította fel, hogy vegyék fel a kapcsolatot a hivatalos szervekkel, amilyen hamar csak lehet.         Forrás Hirdetőknek: info@humgliaonline.com

Megosztás