Lövöldözés volt a nyílt utcán Észak-Londonban 1

Egy fegyveres férfi lövöldözni kezdett a nyílt utcán Észak-Londonban, aminek következtében ketten is megsérültek, és a golyók egy a közelben lévő taxis autóját is megrongálták.

Lövöldözés volt a nyílt utcán Észak-Londonban 3

Az eset a csütörtöki nap folyamán történt London Islington nevű negyedében. A helyszínre a fegyveres rendőröket kellett kirendelni, miután többen is lövöldözést jelentettek, és a környéken járó emberek hanyatt homlok menekültek a helyszínről.

A gyanúsított ezt követően elmenekült a helyszínről az Essex Road-on, derült ki a rendőrség jelentéséből.

A kiérkező rendőrök és mentők két sérültet találtak, akiket a helyszínen el is láttak. Az egyik egy 34 éves nő volt a másik pedig egy 40 éves férfi. Szerencsére egyikük sérülései sem voltak súlyosak.

A rendőrség szóvivője elmondta, hogy a hölgyet azért kórházba kellett szállítani, azonban nem golyó találta el, hanem az üvegszilánkok sebesítették meg.

Lövöldözés volt a nyílt utcán Észak-Londonban 4

Az egyik a közelben lévő taxis ablakán szállt be az egyik golyó, aminek a nyomáról képet is rakott fel az egyik közösségi oldalra. Egy másik szemtanú arról számolt be a twitteren, hogy összesen hat lövés dördült el az ijesztő incidens során.

„A rendőrség néhány percen belül a helyszínen volt. Két sérültet találtunk, akiket azonnal el is láttak. Egy buszban és egy taxiban keletkezett kisebb kár a lövöldözésben. A gyanúsított gyalog menekült el a helyszínről.” – nyilatkozta az ügy kapcsán a Metropolitan Police egyik szóvivője.

A rendőrség egyelőre még senkit nem tartóztatott le az ügy kapcsán, tehát az elkövető szabadlábon van, azonban arra kérik a szemtanúkat, hogy amennyiben tehetik, minél részletesebben mondják el, amit láttak, ezzel segítve a nyomozás menetét.   Értesülj az angliai hírekről azonnal, facebookon való keresgélés nélkül: katt alul a csengő ikonra, majd a csatlakozásra   Forrás

Megosztás